Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimdir?

10 Mart Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alan Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Jurassic World: Yıkılmış Krallı konusu nedir, Jurassic World: Yıkılmış Krallı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Mart Çarşamba günü Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Jurassic World: Yıkılmış Krallı adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Jurassic World: Yıkılmış Krallı filmi 2018 yılında vizyona girmiştir. İlk filmin ardından Jurassic World: Yıkılmış Krallı adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu nedir, Jurassic World: Yıkılmış Krallı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu ne?

İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişmiştir. "Dinozor Koruma Grubu" ismini verdiği bir organizasyon kurmuştur. Amacı ise; aktif bir yanardağın harekete geçmiş olduğu adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmak olacaktır.

Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimdir?

 Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden olan, Owen Grady'den yardım isteyecektir. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise hiçbir şey bekledikleri gibi gitmeyecektir.

Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Juan Antonio Bayona

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall

Tür: Macera, Bilimkurgu, Aksiyon

Yapım Yılı: 8 Haziran 2018 / 2s 8dk

Jurassic World: Yıkılmış Krallı filminin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimdir? ile ilgili etiketler Star TV Jurassic World: Yıkılmış krallık filminin konusu oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.