Jurassic Galaxy filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

10 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Jurassic Galaxy filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Jurassic Galaxy hangi kanalda Jurassic Galaxy oyuncuları kimlerdir?

10 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Jurassic Galaxy adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Jurassic Galaxy filmi 2018 yılında vizyona girmiştir.

Jurassic Galaxy Filminin Konusu Nedir?

Yakın gelecekte, uzay kaşiflerinden oluşan bir gemi, uzak bir güneş sisteminden geçerek bilinmeyen, gizemli bir gezegende karaya düşüyor. Gezegende canavarca dinozorların yaşadığını keşfettiklerinde çok geçmeden en büyük korkularıyla karşılaşırlar. Şimdi, sadece akıllarını ve hayatta kalma iradelerini kullanan bu astronotlar, gezegeni canlı bırakmayı umarlarsa, tehlikeli arazide ilerlemeli ve kırık gemilerini bulmak için korkunç canavarlarla savaşmalıdır.

Jurassic Galaxy Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: James Kondelik, Jon Kondelik

Oyuncular: Ryan Budds, Doug Burch, Eric Paul Erickson | See full cast & crew »

Tür:  Bilimkurgu, Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 20 Ağustos 2020 / 1s 14dk

Jurassic Galaxy filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV Jurassic Galaxy filminin konusu nedir oyuncuları kim kaç yılında çekildi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.