Sa Pinto: Galatasaray'ı yenebilecek güçteyiz

Galatasaray maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Gaziantep FK Teknik Direktörü Sa Pinto, hafta sonu galip geleceklerine inandığını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, kendi kalesine gol attığı için takımdan ayrılmak isteyen Junior Morais'e sahip çıktı.

Gaziantep FK'nın yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, yerel basınla tanışma toplantısı düzenledi. Kırmızı-Siyahlı takımın başında iç sahada çıktığı ilk maçta Hatayspor'la 90+8'de kendi kalelerine attıkları golle 1-1 berabere kalan ve dramatik bir gece geçiren Portekizli çalıştırıcı, maçın hakeminin 2 dakika fazladan uzatma verdiğini savundu.

Güneydoğu ekibiyle son yılı opsiyonlu 2 buçuk yıllık sözleşme imzalayan Sa Pinto, kendi kalesine gol atan ve daha sonra takımdan ayrılmak için arkadaşlarıyla vedalaşan Juniour Morais ile ilgili de ayrılığın söz konusu olmadığını söyledi: ''Juniour Morais çok tecrübeli bir oyuncu. Özellikle maçta gösterdiği performans çok iyiydi. Her futbolcunun başına gelebilir. Son dakikada talihsiz bir biçimde topu kendi ağlarımıza gönderdi ve bununla ilgili de kendisini sorumlu hissetti. Bizim takım olarak kendisine ihtiyacımız var. Bizim için daha çok şey yapacak. Juniour aramızda olacak."

Sa Pinto: Galatasaray'ı yenebilecek güçteyiz 

Gaziantep FK tesislerinde gerçekleşen toplantıya, kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Özmen, Asbaşkan Müslüm Özmen, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

GALATASARAY'DAN DAHA İYİ OLMALIYIZ

Hafta sonu ağırlayacakları Galatasaray'a konsantre olduklarını anlatan tecrübeli teknik adam, maçı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ederek, ''Büyük ve önemli bir maç olacak. Galatasaray gibi büyük bir kulübe karşı kesinlikle kazanmak istiyoruz. Kapasitemizin en üst seviyesinde olmamız gerekiyor. Onlardan da daha iyi olmamız gerekiyor. O maç için anahtar kelime; onlardan daha iyi olmak. Rakibimize çok saygı gösteriyoruz ama takım olarak terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'' dedi.

Gaziantep'in güzel ve büyük bir şehir olduğunu, her geçen gün de biraz daha alıştığını belirten tecrübeli teknik adam, burada her gün daha çok çalışıp başarılı olmak istediğini söyledi.

Sa Pinto: Galatasaray'ı yenebilecek güçteyiz - Resim : 2

SUMUDİCA RİZE'YE GELDİ

Gaziantep FK'dan kovulduktan hemen sonra Çaykur Rizespor'la anlaşan Romanyalı teknik direktör Marius Sumudica, resmi imzayı attı. Karadeniz ekibinin son 2 maçında, ülkesinde olduğu için görev yapmayan 56 yaşındaki çalıştırıcı şehre geldi. Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada, "Başkan vekilimiz Ali Zeki Saruhan ile bir araya gelen Romanyalı teknik adam Marius Ninel Şumudică ile 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Yeni teknik direktörümüz Şumudică; 26 Ocak Salı günü başkanımız Hasan Kartal’ın katılımıyla Rize’de düzenlenecek imza töreni ile kendisini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Marius Ninel Şumudică’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sa Pinto: Galatasaray'ı yenebilecek güçteyiz ile ilgili etiketler Gaziantep FK Ricardo Sa Pinto Çaykur Rizespor Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.