Junior Caiçara sakatlığında son durum!

RB Leipzig maçında talihsiz bir kaza geçiren Junior Caiçara ameliyat oldu! Tecrübeli futbolcu aşil tendonu kopması nedeni ile bir operasyon geçirdi.

Başakşehir'in Brezilyalı oyuncusu Junior Caiçara'nın sakatlığında önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde RB Leipzig maçında aşil tendonu kopan yıldız futbolcu, sakatlığı ile ilgili bir operasyon geçirdi. Takımı Başakşehir Caiçara'nın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMALARI

"Futbolcumuz Junior Caiçara, Şampiyonlar Ligi’nde 20 Ekim Salı günü oynanan RB Leipzig maçı sırasında meydana gelen aşil tendonu kopması nedeniyle ameliyat edildi. Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Asbaşkanımız Mesut Altan, CEO’muz Mustafa Eröğüt ve Teknik Direktörümüz Okan Buruk, Brezilyalı futbolcumuzu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu."

Junior Caiçara sakatlığında son durum! ile ilgili etiketler Başakşehir Süper Lig Okan Buruk Junior Caiçara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.