Jumanji: Vahşi Orman konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bugün televizyon ekranlarında Aksiyon ve Fantastik türündeki efsanevi film Jumanji: Vahşi Orman izleyicilerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Jake Kasdan'ın oturduğu filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. İşte filme dair detaylar...

Fantastik ve aksiyon severlerin tek solukta bitireceği Jumanji: Vahşi Orman filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 1995 yapımı kült film Jumanji'nin devam halkası olan filmin başrollerini Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Nick Jonas üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan otururken, filmin senaryosunu Scott Rosenberg ele almıştır.

Jumanji: Vahşi Orman konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.

JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN FİLMİ OYUNCU KADROSU

-Dwayne Johnson
-Kevin Hart
-Jack Black
-Karen Gillan
-Nick Jonas
-Bobby Cannavale
-Rhys Darby
-William Tokarsky

Jumanji: Vahşi Orman konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.