Jülide Kural güzel haberi verdi... Yoğun bakımdaki Kadir İnanır normal odaya alındı

Aniden rahatsızlanması sonucu apar topar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan, geçtiğimiz pazar günü ameliyata alınan ve tedavisine devam edilen Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili sevgilisi ve meslektaşı Jülide Kural, Instagram'dan açıklama yaptı. Kural, usta oyuncunun son sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişmeyi aktararak yoğun bakımdan normal odaya alındığını bildirdi.

20 Kasım'da hastaneye kaldırılan 72 yaşındaki sevilen oyuncu Kadir İnanır'ın son sağlık durumunu hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun Instagram hesabından yaptığı bir duyuru ile paylaştı. Kural, Yeşilçam efsanesinin yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç vermesinin ardından normal odaya alındığını belirtti.

Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç vermesinin ardından normal odaya alındığını söyleyen Kural, pandemi nedeniyle ziyaretçi kabul edilmediğinin altını çizerek yaptığı yeni açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

''Bildiğiniz gibi Kadir İnanır, bir operasyon sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam etmekteydi. 25 Kasım itibarıyla tüm veriler olumlu yönde seyrettiğinden normal odaya alınmıştır. Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de büyük bir hızla olumluya dönüştürmektedir.

Hem sürecin hassasiyeti hem de pandemi nedeniyle maalesef ki ziyaretçi kabul edilmemektedir. Bu nedenle sevenlerinin anlayışına sığınıyoruz.

Bugünden bir anekdot: Kadir, doktorları Nörolog Çağdaş Erdoğan ve Psikiyatrist Osman Özdel ile sohbet ederken "Sevgi emektir' sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi. Sevgi emektir! Saygılarımla... Jülide Kural"

Jülide Kural güzel haberi verdi... Yoğun bakımdaki Kadir İnanır normal odaya alındı


NE OLMUŞTU?

Yürüyüş yaptığı sırada aniden fenalaşan Yeşilçam oyuncusu Kadir İnanır, Muğla'dan ambulansla Denizli'ye getirilmişti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen 72 yaşındaki usta sanatçı, bir gün sonra da aniden beyin kanaması geçirmişti. Ameliyata alınan Kadir İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından yoğun bakıma alınmıştı.

 

 

Jülide Kural güzel haberi verdi... Yoğun bakımdaki Kadir İnanır normal odaya alındı ile ilgili etiketler Kadir İnanır Jülide Kural Denizli yoğun bakım Hastane Sosyal Medya Pamukkale Üniversitesi Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.