Juice WRLD kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Juice WRLD kimdir? Lucid Girls, All Girls Are The Same ve Robbery gibi şarkılarla tanınan dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD'ün 21 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü şarkıcının ölümünün duyulmasının ardından hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte Juice WRLD kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Juice WRLD kimdir? Ünlü şarkıcının ölümünün duyulmasının ardından hayranları konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Lucid Girls, All Girls Are The Same ve Robbery gibi şarkılarla tanınan dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD'ün 21 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. İşte Juice WRLD kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

JUICE WRLD KİMDİR?

Juice WRLD gerçek adı Jarad Higgins olan 2 Aralık 1998 doğumlu genç rap sanatçısıdır. Amerika'nın Chicago eyaletinde doğmuştur. Interscope Records adlı Amerikan müzik firmasıyla çalışmaktadır.

Özellikle Lucid Dreams adlı şarkısıyla tüm dünyada ün kazanmıştır ve sevilmeye başlanmıştır. Travis Scott, Lil Uzi Vert, G Herbo ile yaptığı şarkılarla da ünlenmeye devam etmiştir. _ColeBennett_'in direktörlüğünü yaptığı Lucid Dreams şarkısı 200 milyon izleyici sayısına ulaşmıştır.

JUICE WRLD NEDEN ÖLDÜ?

Dış basın tarafından aktarılan bilgilere göre 21 yaşındaki ünlü rapçi, Şikago havaalanında nöbet geçirerek hayatını kaybetti. Juice WRLD'ün aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybettiği iddiası da gelen bilgiler arasında.

Juice WRLD kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Şarkıcı rap ölüm hayran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.