JPMorgan'ın müşterileri Bitcoin'in 60 bin dolara ulaşmasını bekliyor

Kasım ayında zirve yaptıktan sonra inişe geçen Bitcoin için yatırım ve finans kuruluşu JPMorgan, müşterilerine anket yöneltti. Anket sonuçları uyarınca müşterilerin yüzde 40'ından fazlası, Bitcoin'den 60 bin dolar seviyesini bekliyor.

Aralık ayını istikrarsız geçiren ve bu hafta 40 bin dolar seviyesinin altına gerileyen Bitcoin için JPMorgan müşterilerinden iyimser tahmin geldi.

ABD'li finans kuruluşunun anketine katılan müşteriler, ağırılıklı olarak şu an 42 bin dolar düzeyinde seyreden Bitcoin yüzde 40'ından fazlası Bitcoin'in yıl sonunda 60 bin doların üzerine çıkacağı kanaatini paylaştı.

Müşterilerin yüzde 5'i, Bitcoin'in 2022 sonrasında 100 bin dolara ulaşmasını beklediklerini kaydetti.

JPMorgan'ın anket değerlendirmesine göre sonuçlar, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 100 bin doları bulması beklentilerinin zayıfladığını işaret etti.

JPMorgan'ın müşterileri Bitcoin'in 60 bin dolara ulaşmasını bekliyor ile ilgili etiketler Bitcoin jpmorgan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.