Joshua King'den Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım

Bournemouth'un Norveçli yıldızı Joshua King'den Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran paylaşım. geldi. Premier Lig'de küme düşen Bournemouth'un Norveçli yıldızı Joshua King, oğluna Fenerbahçe forması giydirdi.

28 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından oğlunun Fenerbahçe forması giydiği fotoğraf ve videoları paylaştı. Hürriyet'te yer alan haberde, forvet arkası ve forvet pozisyonlarında forma giyen King'in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarları arasında transfer dedikodularına yol açtı.

Bu sezon Premier Lig'de 26 maça çıkan ve 6 gol, 4 asistle mücadele eden Joshua King'in performansı takımının küme düşmesini engelleyememişti. King'in Bournemouth ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Joshua King'den Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Joshua King
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.