Josef de Souza'dan Mesut Özil yorumu

Josef de Souza, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi için "Umarım burada başarılı olamaz" yorumunda bulundu. Brezilya basınına konuşan sambacı, "Beşiktaş'a karşı sahada etkili olamaması adına her şeyi yapacağım" dedi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Siyah-Beyazlı formayla gösterdiği performansla sadece Türkiye'de değil, ülkesinde de dikkatleri üzerine çekti. Brezilya'nın günlük spor gazetelerinden LANCE'ye bir röportaj veren sambacı, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini soran gazeteye, "Ligin harika oyuncular getirmeyi başarması her zaman iyidir. Özil'in ağırlığı nedeniyle gelişi çok daha fazla dikkat çekecektir. Bu, çok fazla görünürlük ve kalite getiriyor ama umarım burada çok etkili olamaz. Beşiktaş'a karşı sahada etkili olamaması adına her şeyi yapacağım" dedi.

ÇİFTE ZAFER HEDEFLİYORUZ

Beşiktaş'a geliş süreci ve Türkiye Kupası'nda oynayacakları Konyaspor maçına ilişkin konuşan tecrübeli orta saha, "Yeniden büyük bir ligde oynamak istiyordum ve Beşiktaş, benim için kapılarını açtı. Şampiyon olmak istiyorum. F.Bahçe'de 3 yılımı geçirdim ama şampiyonluk kazanamadım. Yeniden değerimi göstermeye geldim. Şampiyonlar Ligi'nde yer alma şansı için Türkiye Ligi'nin öncelik olduğunun herkes farkında ama kupa da çok zorlu bir yarışma ve unvan sağlıyor" dedi.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geliş sürecini de aktaran 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Başlangıçta Fenerbahçe'de oynadığım ve bazı derbilerde Beşiktaş ile karşı karşıya gelirken gerilim yaşandığı için ilk anda şüphe ile karşılandım. Zamanla herkes bağlılığımı ve saygımın doğal olarak öne çıktığını gördü. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabet büyük. Derbi haftalarında taraftarlar seferber olup sadece bundan bahsediyorlar" şeklinde konuştu.

Josef sözlerini, "Zamanda geriye gidebilseydim, Brezilya Milli Takımı'ndaki yerimi sağlamlaştırmak için elimden gelen her şeyi yapardım" diyerek tamamladı.

Josef de Souza'dan Mesut Özil yorumu ile ilgili etiketler Beşiktaş Mesut Özil Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.