Josef de Souza: Konu para değil, şampiyonluk için geldim

Josef de Souza, kendisine "para" göndermesiyle sataşan bir Fenerbahçe taraftarına, Beşiktaş'a neden transfer olduğunu anlattı: "Türkiye'ye ülkeyi sevdiğim için geldim. Suudi Arabistan'dan aldığımdan daha az maaş alacağım, yani konu para değil, konu mutlu olmak ve şampiyonluk zihniyeti olan bir kulüpte oynamak."

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bir Fenerbahçe taraftarıyla Instagram'da polemik yaşadı. Siyah-Beyazlılar, Nevzat Demir Tesisleri'nde dün oynanan hazırlık maçında Karagümrük'ü 5-2 mağlup etmişti. Kartal'ın yeni trasnferi Josef, maçta takımını öne geçiren golü kaydetmişti. 

Attığı golün görüntüsünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Josef'e eski takımı Fenerbahçe'nin bir taraftarı para emojisi kullanarak sataştı. Sambacı da "Türkiye'ye ülkeyi sevdiğim için geldim. Suudi Arabistan'dan aldığımdan daha az maaş alacağım, yani konu para değil, konu mutlu olmak ve şampiyonluk zihniyeti olan bir kulüpte oynamak" şeklinde cevap verdi.

Josef de Souza: Konu para değil, şampiyonluk için geldim

Josef de Souza: Konu para değil, şampiyonluk için geldim ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.