Kadıköy fatihi Josef de Souza Beşiktaş kulüp tarihine geçti

Fenerbahçe karşısında 2 kez geriye düşmesine karşın sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta Josef de Souza attığı gollerle siyah-beyazlıları canlandıran isim olurken, Brezilyalı futbolcu Süper Lig’de ilk kez 1 maçta 2 gol attı.

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş, karşılaşmada 2 kez geriye düşmesine karşın, Brezilyalı futbolcusu Josef’in attığı 2 golle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Eski takımı Fenerbahçe’ye karşı fileleri 2 kez havalandıran ve bu sezonki gol sayısını 3’e çıkaran Josef de Souza, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta rakip kaleye 2 gol birden bırakmış oldu. 21 yıl sonra, Ronaldo'nun ardından Fenerbahçe'ye gol atan ikinci Brezilyalı oldu.

Futbol kariyerinde yalnızca 1 maçta 2 gol atmayı başaran Josef, 2013-2014 sezonunda Sao Paulo forması giyerken, Botafogo ağlarını 2 kez havalandırmıştı.

Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulübün şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Brezilyalı oyuncu, Galatasaray ve Başakşehir karşısında attığı gollerle sezonu 2 golle tamamlamıştı. Josef, bu sezon ise Fenerbahçe maçında 3. golüne ulaşmayı başardı.

"İKİ GOLÜM DE GÜZELDİ"

Tecrübeli orta saha oyuncusu maçın ardından, "Tanrı'ya şükürler olsun. Bu maçı bana oynama fırsatı verdi. İyi oynadık, kazana bilirdik ama 1 puanla ayrılıyoruz. İki golüm de güzeldi. Bu gollerle buradan puan aldık. Mutluyum, takım arkadaşlarımı da oyundan dolayı tebrik ederim" dedi.

Rachid Ghezzal ise "Zor bir maçtı, deplasmanda derbi oynadık. Bu tarz atmosferleri biliyorsunuz. Bu skordan pişmanlıklarımız olacaktır. Fenerbahçe'den daha iyiydik. İki kez geri dönük, bu bnir karakter göstergesidir. Sezon sonuna kadar böyle devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

Kadıköy fatihi Josef de Souza Beşiktaş kulüp tarihine geçti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Josef de Souza rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.