Jose Sosa'dan şok transfer kararı

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor'un kaptanıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen iddia ortaya atıldı. Jose Sosa Trabzonspor sözleşmesini uzatacak mı, yoksa takımdan ayrılacak mı?

Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Jose Sosa, bordo-mavili takımla sözleşme uzatmayacak. Ajansspor'un haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ‘Sosa ile ilgili herhangi bir problem yok’ dese de Arjantinli futbolcu, bu sezon şampiyonluğun son virajda kaybedilmesinin ardından ülkesi Arjantin’e dönme kararı aldı. 35 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’tan ayrılırken de ailesini çok özlediğini söylemiş ve ülkesi Arjantin yerine İtalyan temsilcisi Milan’a sürpriz bir transfer yapmıştı. Bu sezon Trabzonspor’da 39 maçta forma giyen Jose Sosa, 11 gol ile 10 asist kaydetti.

Jose Sosa'dan şok transfer kararı ile ilgili etiketler Trabzonspor Jose Sosa Transfer ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.