Jose Sosa 2. baharında mest ediyor

Fenerbahçe'nin maestrosu Jose Sosa, 3-1'lik BB Erzurumspor galibiyetinde taraftarı mest etti. Enner Valencia ise bu sezon ilk kez bir maçta hem gol hem asist yaparken, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra 5 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa, 3-1 kazanılan BB Erzurumspor maçında gösterdiği performansla ve attığı golle büyük rol oynadı.

Maçın 6. dakikasında penaltı vuruşunu gole çeviren 35 yaşındaki orta saha, oyun içerisinde attığı kilit paslarla dikkat çekti. Emre Belözoğlu tarafından orta alanda oyun kurma görevi üstlenen Sosa takım arkadaşlarıyla uyumlu bir görüntü çizerken, savunma anlamında da girdiği 5 ikili mücadeleden 2’sini kazandı.

ENNER VALENCİA'DAN 10. GOL

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, ligdeki gol sayısını 10’a yükseltti. 12'de İrfan Can Kahveci'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan 31 yaşındaki golcü şık bir gol atıp 2 dakika sonra da Pelkas'a asist yaptı. 

Sezon başında Sarı-Lacivertli takıma katılan Valencia, bu sezon ilk kez bir maçta hem gol hem asist yaparken, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra 5 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Jose Sosa 2. baharında mest ediyor

Erol Bulut döneminin as oyuncularında Marcel Tisserand, Serdar Aziz'in sakatlığı sonrasında 10 maç sonra ilk 11’de görev aldı. Demokratik Kongolu stoper 10 maç aranın ardından BB Erzurumspor maçı ile ilk 11'e geri döndü. Tisserand, son olarak ligin 28. haftasında 4 Mart'ta Antalyaspor karşısında ilk 11'de oynamıştı.

Jose Sosa 2. baharında mest ediyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jose Sosa Enner Valencia Marcel Tisserand
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.