Jose Mourinho: Elenene yazık olacak, Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın mücadelesi bu...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İtalya temsilcisi Roma'ya 2-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Bu oyunun karşısında kaybettik diye gerçekten üzgünüm ama önümüzdeki hedeflere gidebilmek için çok önemli mesajların olduğu bir Trabzonspor vardı" dedi. Mourinho ise Bordo-Mavililer'e övgüler yağdırdı.

Süper Lig'e 5-1'lik Yeni Malatyaspor deplasman galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında AS Roma'ya evinde 1-2 mağlup oldu. Serie A devinin kaleyi bulan 2 isabetli şutu da gol olurken, yeni transfer Andreas Cornelius oyuna girer girmez gol attı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"22'den sonra oyunu Roma’ya verdik. Pozisyon vermedik. Erken top kayıpları, seti oynamadan çabuk final paslarıyla veya tekrar geriye döndüğünde rakibi daha üzerine getirirsin. Dünyanın en iyi savunma yaptıran hocasına karşı merkezi de özellikle kapatarak, kenarlara yönlendirerek orada baskı yapmak istediler."

RAKİP TAMAMEN GEÇİŞ TAKIMI 

"İkinci yarı oyun tamamen bizim elimizdeydi. Rakip, tamamen geçiş takımı. Merkezi kapalı yapıp, bazen seni geri döndüren, bazen kenara yönlendiren ama merkezi boşaltmayan bir Şampiyonlar Ligi takımı. Bir geçişten, bir de duran toptan gol yedik. Pozisyon zenginliğimiz daha fazla. Oyunu 1-1’den sonra koparabilirdik. Fırsat ellimizdeyken kaybettik diye üzülüyorum. Ama oyun anlamında cebimize koyduğumuz çok önemli mesajlar var. İyi bir teknik direktörleri var. Oyunun genel anlamda olumlu mesajları çok fazla. Bu oyunun karşısında kaybettik diye gerçekten üzgünüm ama önümüzdeki hedeflere gidebilmek için çok önemli mesajların olduğu bir Trabzonspor vardı."

Taraftarın da oyundan mutlu olduğunu ifade eden Avcı, "Mağlup olmayı tabii ki biz de istemiyoruz ama oyun bizi çok heyecanlandırıyor ve ileriye doğru mesajlar veriyor. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sivasspor maçından sonra bir strateji belirleyeceğiz. O gün geldiğinde Roma da kazanmak için ne yapabiliriz ona bakacağız. Biz de kazanmak için her şeyi deneyeceğiz." diye konuştu.

Jose Mourinho: Elenene yazık olacak, Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın mücadelesi bu...

MOURİNHO'DAN ÖZVGÜLER

AS Roma'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ise yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Sonuç bir şeyi değiştirmez. İkinci maçta, Olimpico'da da kazanmalıyız. Çok fazla pozisyon bulduk, gole çeviremedik. İlk resmi maçını oynayan bir takıma göre iyiydik. Taraftarlar harikaydı ama haftaya da bizimkiler harika olacak. Bir takımın elenecek olması üzücü. Çünkü, Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın mücadelesi bu..."  

Jose Mourinho: Elenene yazık olacak, Şampiyonlar Ligi seviyesinde iki takımın mücadelesi bu... ile ilgili etiketler Trabzonspor Jose Mourinho Abdullah Avcı AS Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.