Aytemiz Alanyaspor, Marafona'yla nikah tazeledi

Süper Lig lideri Aytemiz Alanyaspor, kaleci Jose Marafona'nın sözleşmesini yeniledi. Akdeniz ekibi, 33 yaşındaki Portekizli eldivenin sözleşmesini Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun katılımıyla tesislerde yapılan imza töreniyle 2 yıl daha uzattı.

Aytemiz Alanyaspor, kaleci Jose Marafona'nın sözleşmesini yeniledi. 2019 yazında Portekiz'in Braga kulübünden transfer edilen 33 yaşındaki Portekiz file bekçisiyle 2023 yılına kadar sözleşme uzatıldı. Bu sezon Süper Lig'de 8 maça çıkan ve sadece 3 gol yiyen tecrübeli eldiven 5 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Başkan Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, "Marafona'yı Portekiz'de 2 yıl önce tanıdım. İyi ki tanımışım. Kendisinin ne kadar kaliteli bir kişi olduğunu ilk gördüğümde anlamıştım. İyi ki Marafona'yı Alanyaspor'a getirmişiz. Yeni sözleşmesi her iki taraf için de hayırlı olsun. Kalede duruşu ve kişiliğiyle inşallah kat edeceğimiz çok yol var. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Marafona ise, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana güvendikleri ve bu fırsatı verdikleri için başkan beye teşekkür ediyorum. Elbette Alanyaspor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Bu güveni boşa çıkarmamak için sahada elimden geleni yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Aytemiz Alanyaspor, Marafona'yla nikah tazeledi ile ilgili etiketler Aytemiz Alanyaspor Jose Marafona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.