Jorge Sampaoli: Buraya kazanmaya gelmiştik ama böyle maçlarda rakipler eksiklerinizi affetmez

Marsilya Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, "Böyle maçlarda rakip hiçbir zaman bizim eksikliklerimizi affetmez" dedi. Arjantinli çalıştırıcı "Biz birincilik istiyorduk. Takımımız çok genç, olgunlaşmaları gerekiyor. Daha sonraki maçlarda takımımın daha çabuk olgunlaşması için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5'inci maçında Galatasaray'a 4-2 mağlup olarak turnuvaya veda eden Marsilya'da teknik direktör Jorge Sampaoli ve oyuncu Arkadiusz Milik, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Sampaoli, maçta çok fazla hata yaptıklarını söyleyerek, "Hiç ummadığımız bir anda gol yedik. Maç bir anda bizim için kötü gitmeye başladı. Maalesef böyle maçlarda rakip hiçbir zaman bizim eksikliklerimizi affetmez" dedi.

Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Biz birincilik istiyorduk. Takımımız çok genç, olgunlaşmaları gerekiyor. Daha sonraki maçlarda takımımın daha çabuk olgunlaşması için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

"BİZ BU ATMOSFERLERE ALIŞIĞIZ"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'yle ilgili düşünceleri sorulan Sampaoli, "Biz yeni turnuvalara da aynı şekilde, aynı heyecanla katılıyoruz. Her zaman kazanmaya çalışacağız. Hiçbir maçı verme niyetimiz yok. Biz buraya kazanmaya gelmiştik ama maçın başında yediğimiz goller bizi zorladı ve bizi hayal kırıklığına uğrattı" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray taraftarının yarattığı atmosfer kaybetmenizde etkili oldu mu?" sorusuna Sampaoli, "Biz bu atmosferlere alışığız. Bizim oyuncularımızın çok genç olması ve hatalar yapabilmesi maçı kaybetmemize sebep oldu. İlk dakikalarda 2 gol yememiz ve sahadaki baskı, psikolojik olarak Galatasaray'ın daha güçlü olmasını sağladı" yanıtını verdi.

Jorge Sampaoli: Buraya kazanmaya gelmiştik ama böyle maçlarda rakipler eksiklerinizi affetmez ile ilgili etiketler Galatasaray Marsilya UEFA Avrupa Ligi Jorge Sampaoli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.