Maradona hayattayken 50 aileye bakıyordu

Arjantin'in América TV kanalında bir programa katılan Diego Armanda Maradona'nın yakın arkadaşı olan Arjantinli gazeteci Jorge Rial, 60 yaşında hayatını kaybeden efsanenin bilinmeyenlerini anlattı. Rial, Maradona'nın 50 aileye baktığını açıkladı.

Arjantinli gazeteci Jorge Rial, Maradona'nın yardıma muhtaç aileler için ayda 120 bin dolar harcadığını açıkladı ve "Şimdi bunu kim ödeyecek?" diye sordu.

Arjantin'in América TV kanalında bir programa katılan Rial, 60 yaşında hayatını kaybeden yakın arkadaşı Diego Armando Maradona'nın bilinmeyenlerini anlattı.

Maradona hayattayken 50 aileye bakıyordu

Marca'nın Arjantin edisyonundan aktarılanlara göre, birlikte yedikleri son yemekte sağlık durumunda şikayetçi olan Maradona, "Ülke içinde ve dışında 50 aileye bakıyorum. Bu sayı neden önemli? Çünkü bundan sonra, yani bana bir şey olursa o ailelerin parasını kim ödeyecek? Birinin onlar için ödeme yapması gerekiyor!" ifadelerini kullandı.

"Maradona'nın banka hesaplarındaki paralar ve sahip olduğu gayrimenkuller, mirasçılarının paylaşımına bırakıldığı için dondurulmuş durumda" bilgisini veren Arjantinli gazeteci, Maradona'nın bakımını üstlendiği ailelerin durumunun endişe verici olduğunu sözlerine ekledi.

Maradona hayattayken 50 aileye bakıyordu ile ilgili etiketler Arjantin Diego Armando Maradona
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.