Jorge Jesus’un, tepkisi olay oldu! Dinamo Kiev kalecisine: Şimdi yere yatabilirsin

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazandıkları Dinamo Kiev maçı sonrası kaleci Georgiy Bushchan’a giderek "Yere yatsana" şeklinde işaret etti. Portekizli teknik adam maç sonrası o anlara açıklık getirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev’i 90+2'de Michy Batshuayi'nin golüyle 2-1 yendi. Maçın ilk 15 dakikasında Kiev yaptığı faullerle dikkat çekti. Karşılaşma sonrası ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev kalecisi Georgiy Bushchan’a tepki gösterdi. Portekizli teknik adam, Kiev kalecisine giderek yere yatsana şeklinde işaret etti.

''ARTIK İSTEDİĞİN KADAR YERDE YATABİLİRSİN''

Maç sonrası kaleciye yönelik "Yere yatsana" şeklindeki serzenişinin hatırlatılması üzerine Jorge Jesus, "Aynen öyle oldu. Sözlerle değil el işaretiyle 'Artık istediğin kadar yerde yatabilirsin. İstersen 1 saat yat. Hiçbir önemi yok' demek istedim. Futbol defansif organizasyonununuzun iyi olması lazım. Rakibinizi durdurmak için bu tarz hareketlere gerek yok. Dinamo Kiev 90 dakikalık maçta bu tarz hareketler yaptı. Artık Avrupa Ligi ve üst seviyelerde bu tarz haraketler kullanılmıyor. Ancak ikinci ve üçüncü seviyelerle bu tür hareketleri görebilirsiniz. Kendisi harika bir oyuncu. Ne kendisinin ne Dinamo Kiev'in bu tarz hareketler yapmasına gerek yok. Oyuna ve taraftarlara saygı duymanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus’un, tepkisi olay oldu! Dinamo Kiev kalecisine: Şimdi yere yatabilirsin ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Grup maçı jorge jesus Georgiy Bushchan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.