Jorge Jesus'un Sevilla taktiği PSV'den

UEFA Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe ile Sevilla karşı karşıya gelecek. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı lacivertliler sahasında konuk edeceği İspanyol rakibini devirerek çeyrek finali hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde, ilk maçtaki 2-0'lık galibiyet nedeniyle Fenerbahçe karşısında daha garanti oynayacak olan Sevilla, oyunu kuran taraf olmaktan, bekleyen tarafa geçecek. Bu yüzden sarı-lacivertlilerin daha ofansif ve farklı bir kadro ile çıkacağı öğrenildi.

Orta sahada Crepso yerine Zajc olacak. İlk maçta net fırsatlar kaçıran King'in yerine, Batshuayi'nin başlaması söz konusu... Milliyet'te yer alan habere göre; temsilcimizin çift forvet ve arkalarında Zajc şeklinde yer alabileceği öğrenildi.

OOSTERWOLDE MERAKI

Emre Mor ve Arda gibi bire birde adam eksiltme özelliğine sahip isimler de, ilk 11 ya da maçın gidişatına göre kullanılacak.

Ofansif bir oyun oynamak isteyecek olan Fenerbahçe'nin, ilk maçta olduğu gibi 3'lü savunma ile sahaya çıkması bekleniyor. Bu durum, savunma riskini daha da artıracak. Bu nedenle beklere önemli görevler düşüyor. Ancak ilk kez 11'de çıkması beklenen sol bek Oosterwolde'nin ne yapacağı merak konusu.

JESUS DERSİNİ PSV'DEN ALDI

Sevilla ile 16 Mart Perşembe günü oynanacak kritik maç için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, erken gol bularak, seyirciyi de maça ortak etmeyi ve rakip üzerindeki baskıyı yükseltmeyi istiyor.

İspanyol ekibinin son elediği takım olan PSV ilk maçı 3-0 kaybetmiş, 77 ve 90'da gol bulan Hollandalılar, ilk golü erken atamadığı için üçüncü gole zaman kalmamıştı.

Jorge Jesus'un Sevilla taktiği PSV'den ile ilgili etiketler Jorge Jesus Sevilla PSV Eindhoven
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.