Jorge Jesus'un istediği oldu! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile eşleşti...

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile eşleşen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un dileği gerçek oldu. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu ve sarı-lacivertliler, B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnca ile eşleşti. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Kadıköy'de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e elenmişti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda elendiği Dinamo Kiev takımıyla UEFA Avrupa Ligi gruplarında tekrardan rakip oldu.

UEFA, Dinamo Kiev maçındaki tezahüratlar nedeniyle Fenerbahçe'ye 1 maç kısmi seyircisiz oynama ve 50 bin Euro para cezası vermişti.  

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Austria Wien'i 4-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elendikleri maçla ilgili itirafta bulunmuştu.

Jesus, "Kiev ile tekrar eşleşme ihtimali var. Onlarla karşılaştığımızda çok az bir süremiz vardı. İkinci maçı 10 kişi oynadık. O maç boğazımda düğüm gibi kaldı. Onlarla tekrar oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

 

Jorge Jesus'un istediği oldu! Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile eşleşti... ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi jorge jesus Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.