Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına müjde

Fenerbahçe'de yeni sezonda takımın başına geçen Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un geleceği de büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Konuyla ilgili son olarak ise teknik adamın yaptığı açıklamalar oldukça büyük ilgi uyandırdı.

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme yapan Jorge Jesus'un sezon sonunda mukavele yenileyip yenilemeyeceği camiada büyük merak konusu... Portekizli hoca yöneticilerle yaptığı son görüşmede bu konuyla ilgili önemli ipuçları vardı.

"İSTANBUL'DA MUTLUYUM"

Türkiye'de mutlu olduğunu söyleyen Jesus şunları söyledi:

"Bu kulübü İstanbul'u ve bu ülkenin insanlarını seviyorum. Burada çalışmaktan memnunum. Yönetimle de uyum içindeyiz. Bunlar benim için önemli."

F.BAHÇE, UZATMAK İSTİYOR

Jesus'un bu sözleri "Devam etmeye sıcak bakıyor" şeklinde yorumlandı. Fenerbahçe Jesus'la sezon bitmeden sözleşme uzatmak istiyor.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Sabah'ta yer alan habere göre; Portekizli teknik adam Fenerbahçe'de kısa süre içerisinde resmen taraftarların sevgilisi haline geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, sarı lacivertlilerde aldığı başarılı sonuçlarla büyük alkış aldı.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kanarya'da bu sezon tek hedef Jorge Jesus yönetiminde şampiyon olmak. Bu anlamda teknik adam yönetimindeki gelişmeler dört gözle takip ediliyor.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI

Jorge Jesus Avrupa'da da Kanarya ile önemli işlere imza attı. Teknik adam Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan lider olarak çıkarma başarısı gösterdi.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına müjde ile ilgili etiketler Jorge Jesus Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.