Jorge Jesus'dan kararlılık mesajı: Fenerbahçe, Avrupa sıralamasında hak ettiği yere ulaşacaktır

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Austria Wien'i konuk etti. İlk mücadeleyi deplasmanda 2-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, rakibini sahasında 4-1 mağlup etti ve Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başardı. Teknik direktör Jorge Jesus müsabakadan sonra, hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylerken Avrupa'da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 4-1 kazanılan Austria Wien maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gruplara kaldıkları için mutlu olduğunu dile getiren Jesus, "Bir kere daha hem futbolcularımı hem taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Benim tek endişem taraftarları memnun etmek, onlara iyi bir gösteri sunmak istiyoruz. Tabii ki kazanmak önemli ama hem kalitemizi ortaya koymak hem de kazanmak güzel" dedi.

''OYUNCULARIMA GÜVENDİĞİM İÇİN ROTASYONU RAHATLIKLA YAPIYORUZ''

"Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeyseniz üç günde bir maç oynarsınız ve hep aynı futbolcularla oynarsanız aynı verimi alamazsınız. Ben oyuncularıma güveniyorum ve güvendiğim için bu rotasyonu rahatlıkla yapabiliyoruz."

''GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ''

"İlk hedefimiz gruplara kalmaktı, gerçekleştirdik. Turnuvadaki en iyi takımlarla karşılaşacağız. Hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu ama burada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Belki bir anda sıralamada yukarı çıkamayacağız ama birkaç sene içinde Fenerbahçe, Avrupa sıralamasında hak ettiği yere ulaşacaktır."

Jorge Jesus'dan kararlılık mesajı: Fenerbahçe, Avrupa sıralamasında hak ettiği yere ulaşacaktır ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi austria wien Play-off eleme turu jorge jesus Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.