Jorge Jesus Kasımpaşa maçı sonu konuştu: Korkmuyorum, rekabet sizi daha güçlü yapar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kasımpaşa maçı sonrası konuştu. Rekabetten korkmadığını dile getiren Jesus, ''Bu çok önemli. Rekabet sizi daha güçlü yapar'' dedi. Öte yandan oyuncularının performanslarını öven deneyimli çalıştırıcı, genç oyuncu Arda Güler için de, "Geleceği çok parlak. Sadece Fenerbahçe için değil, Türk Milli Takımı'nda da" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kasımpaşa maçını değerlendirdi, "Oyuncularım bugünkü maçı kolaylaştırdı. Maça hızlı, tempolu ve sert başladık. İlk 15 dakikada gol bulduk. 2, 3'ü de bulabilirdik. Bugün rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı. Valencia, King hepsi harikaydılar" dedi.

''ARDA'NIN GELECEĞİ ÇOK PARLAK''

Arda Güler'le maç sonrası konuşmasının sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Arda genç bir oyuncu. Henüz 17 yaşında. Henüz üst seviyede değil. Ancak önü çok açık. Bu maçta girdiği süre içerisinde çok fazla şey yaplama çalıştı. Bazen bir şeyleri tek başına yapmaya çalıştı. 20 dakikada kendini göstermeye çalıştı. 'Kendini gösterme baskısı altında oynama' dedim. Yetenekli bir oyuncu. Aslında maça da iyi başlamadı. Telaşlı başladı. Sonra toparladı ve gollerini attı. Arda'nın geleceği çok parlak. Sadece Fenerbahçe'de değil, Türk Milli Takımı'nda da " yanıtını verdi.

''REKABETTEN KORKMUYORUM, REKABET BİZİ DAHA GÜÇLÜ YAPAR''

"Kazanıyoruz. Takım için önemli olan bu" diyen Jorge Jesus, "Joao Pedro da dönüyor, çok iyi bir golcü. Rekabetten korkmuyorum. Bu çok önemli. Rekabet sizi daha güçlü yapar. Uzun bir sezon ver önümüzde. Sakatlıklar, eksikler olacak. Geniş kadroların avantajı bu" ifadelerini kullandı.

''TEK SİSTEMLE OYNAMAYI SEVEN BİR ANTRENÖR DEĞİLİM''

Oyun sistemi hakkında konuşan Jorge Jesus, “Son 20 dakikada sahadaki dizilişimizi değiştirdik. 3-4-3’e döndük. Ben tek sistemle oynamayı seven antrenör değilim. Geleli çok uzun süre olmadığı için farklı sistemleri çalışamadık. Bu sürede 4-4-2 çalıştık. Skorun vermiş olduğu rahatlıkla farklı bir sistemi sahada çalışabileceğimizi düşündüm. Ben her zaman takımlarımın 1’den fazla sistemle oynamasını isterim. Üçlü savunmada Luan, Gustavo ve Attila ile oynadık. Sıkışık fikstürde antrenman yapacak vaktiniz olmuyor” şeklinde konuştu.

''RONALDO KENDİ İSTEDİĞİNDEN DOLAYI FENERBAHÇE'YE GELMEZ''

Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönünde Portekiz basınında çıkan haberlerle ilgili soruya cevap veren Jesus, “Ronaldo ile arkadaşız. Ama onun kariyeri ile ilgili farklı hırsları ve fikirleri var. Kendisinin Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında oynamak isteyeceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe’ye kesinlikle gelmeyecek diyebilirim. Benim istemediğimden değil, kendisinin istemediğinden dolayı” dedi.

Jorge Jesus Kasımpaşa maçı sonu konuştu: Korkmuyorum, rekabet sizi daha güçlü yapar ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fenerbahçe Süper Lig 2.Hafta Maçı jorge jesus Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.