Jorge Jesus Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Portekiz basını, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile telekonferans üzerinden görüşen teknik direktör Jorge Jesus'un İstanbul'a davet edildiğini yazdı.

Portekiz medyasından O Jogo'nun haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus'u İstanbul'a davet etti. Portekizli teknik direktör hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek ve görüşmelere son nokta koyulacak.

ÜÇÜNCÜ KEZ GÖRÜŞME YAPILDI

Habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Jorge Jesus internet üzerinden video konferans yöntemiyle üçüncü kez görüşme yaptı. Görüşmede 2 yıllık sözleşme konusunda adımlar atıldı.

ALİ KOÇ JESUS'U İSTANBUL'A DAVET ETTİ

Görüşmelerin olumlu gitmesi üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'u kulüp hakkında bilgi vermek için İstanbul'a davet etti. Jesus hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek Fenerbahçe hakkında bilgi alacak.

MAAŞ VE BONUSLAR KONUSUNDA UZLAŞMAYA VARILMADI

O Jogo'ya göre Fenerbahçe ile Jesus arasında resmi bir anlaşma bulunmuyor. Sarı lacivertliler, maaş ve bonuslar konusunda Portekizli teknik direktörle tam bir uzlaşmaya varamadı.

ANLAŞMA SAĞLANIRSA RESMİ İMZA 1 HAZİRAN'DA

Jorge Jesus çalışmamasına karşın kurallar gereği Benfica'dan maaşını almaya devam ediyor. O yüzden yeni takımıyla resmi sözleşmeye ancak Benfica ile anlaşmasının bittiği 1 Haziran tarihinde imza atacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da sözleşmenin süresini kulüp başkanı olarak kalacağı süreyle sınırlamak istiyor. o yüzden Portekizli teknik direktöre 2 yıllık teklif verildiği belirtiliyor.

Jorge Jesus Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor ile ilgili etiketler Ali Koç jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.