Jorge Jesus Dinamo Kiev zaferi sonrası konuştu! Lucescu'ya tavsiyede bulunabilirim

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk haftasında Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i mağlup etti. 2-1 biten maçın ardından sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk haftasında Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i mağlup etti. 2-1 biten maçın ardından sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER...

"Dinamo Kiev'in ilk yarıda yapmak istediği şey, taktik faullerle bizi durdurmaktı. 25. dakikada kalecileri vakit geçirmeye başlamıştı. Futbolda bunların olmaması gerekiyor. Ukrayna'da böyle mi bilmiyorum ama oyuncuların bunu yapmaması gerekiyor."

"Lucescu'ya çok saygı duyuyorum. Teknik direktör olarak kalitesini kanıtlamış bir isim ama ona şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, maçın istatistiklerine bakabilir. Dinamo Kiev, sürekli Fenerbahçe'yi faul yaparak durdurmaya çalıştı."

"Dinamo Kiev'in sağlık ekibi 8 kez sahaya girdi. Maçı nasıl izledi bilmiyorum ama Lucescu'nun maçı iyi analiz etmediğini düşünüyorum."

Jorge Jesus Dinamo Kiev zaferi sonrası konuştu! Lucescu'ya tavsiyede bulunabilirim ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Grup maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.