Jonjo Shelvey'den Newcastle United yorumu... "Mbappe & Messi bir gecede gelmez"

Shelvey, Amanda Staveley'in 305 milyon sterlinlik anlaşmanın imzalanmasından sonraki saatlerde yaptığı yorumları okudu ve bu sırada Sportsmail'e kulübün Manchester City ve PSG kadar büyük olma hırsını anlattı. Ortak sahibi ayrıca Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'i kazanmaktan bahsetti.

İngiliz futbolunun köklü kulüplerinden Newcastle United'ın Suudi Arabistan kraliyet ailesi mensubu Prens Muhammed bin Salman'ın kontrol ettiği bir yatırım ortaklığına satışının yankıları sürüyor. Premier League ekibinin 29 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu bu satışı eleştiren açıklamalar yaptı.

Jonjo Shelvey, Newcastle United taraftarları gibi geçen perşembe günü televizyon haberlerini endişeyle izliyordu ve kulübün Suudi liderliğindeki devralmasının sonunda gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyordu. Ardından, saat 17.00'den kısa bir süre sonra, binlerce taraftar meşaleleri yakıp, kutlama için beklerken satış işleminin onaylandığı haberi geldi.  Taraftarların St. James's Park önündeki kutlaması tüm dünyada haber oldu.

O görüntüler hakkında konuşan Jonjo Shelvey, "Stadyumun dışındaki sahneler inanılmazdı. Az kalsın arabadan aşağı inecektim, elimde bir şişe birayla orada olmak istedim" dedi.

İngiltere'nin Daily Mail gazetesine konuşan tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Taraftarlara da teşekkür ediyorum, çünkü onlar bu anlaşmanın gerçekleşmesine yardımcı oldular. Hepimize dört gözle bekliyorduk. 'Cuma gecesi Newcastle Blue Star'ı izlemeye gittim, arkadaşım sahnede oynuyor. Orada yaklaşık bin taraftar vardı, Arap kıyafetleri giymiş yetişkin adamlar, buna inanamadım."

Jonjo Shelvey'den Newcastle United yorumu... "Mbappe & Messi bir gecede gelmez"

SINIR ARTIK GÖĞÜN TAVANI KADAR!

"Muhtemelen, kulüp PSG ya da Manchester City gibi olduğunda ben etrafta olmayacağım! Bunun ne kadar sürede gerçekleşeceğini biliyorum. Ama birinin gelip bir futbolcu olarak bunu bize söylemesi lazım. Sözleşmemde 18 ayım kaldı, bu yüzden sorumlu insanlara neyle ilgili olduğumu göstermek bana düşüyor."

"Taraftarların ne istediğini anlıyorum - Mbappe ve Messi'yi istiyorlar. Tek söyleyebileceğim, bu bir gecede olmayacak, gerçekçi olmalıyız. Premier League standardı söz konusu olduğunda, antrenman tesislerinin diğer kulüplerin gerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Oyuncular olarak bununla başa çıktık ve elimizden gelenin en iyisini yapmak zorunda kaldık. Ama para şimdi orada olacak.

"Anladığım kadarıyla hemen bu kadar harcama yapamazsınız ve bu uzun bir süreç olacak ama bu kulübün ve taraftarların hak ettiği bir şey. Bu kulüp artık istediği her şeyi başarabilir, sınır gökyüzü. Her şeyden önce Premier Lig'de kalmalıyız. Ocak, kulüp için büyük bir ay olacak."

Jonjo Shelvey'den Newcastle United yorumu... "Mbappe & Messi bir gecede gelmez" ile ilgili etiketler Newcastle United Jonjo Shelvey premier league muhammed bin salman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.