Jon Snow çıplak yatak görüntüleri! Kit Harington'ın eşini aldattığı yatak fotoğrafları!

Jon Snow olarak tanınan Kit Harington'ın çıplak görüntüleri internete bomba gibi düştü. Harington'ın eşini Rus modelle aldattığı iddia edilen çıplak pozları ifşa oldu. Gündemde vatandaşlar Kit Harington'ın görüntülerini araştırmaya başladı. İşte Kit Harington'ın çıplak görüntüleri! Detayalr haberimizde...

Kit Harington'ın çıplak görüntüleri! Game of Thrones'taki Jon Snow rolüyle tanınan Kit Harington'ın eşini Rus modelle aldattığı iddia edildi. Rus model ise Harington'ın çıplak görüntülerini paylaştı. İşte Kit Harington'ın çıplak görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Jon Snow çıplak yatak görüntüleri! Kit Harington'ın eşini aldattığı yatak fotoğrafları!

Game of Thrones'taki Jon Snow rolüyle tanınan ünlü oyuncu Kit Harington'ın eşini Rus modelle aldattığı iddia edildi. Rus model, ünlü oyuncunun yatakta çekilmiş çıplak fotoğraflarını paylaştı.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington’un, aynı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı eşi Rose Leslie’yi bir Rus modelle aldattığı iddia edildi.

31 yaşındaki İngiliz oyuncunun aldatma iddiasını reddetmesi üzerine Rus model Olga Vlaslova, Harington’ın çıplak fotoğraflarını yayınladı.

ET Canada’ya konuşan Vlaslova, ünlü oyuncuyla Lüksemburg’ta tanıştıklarını, Harington’ın Rose Leslie (31) ile evlenmeden önce de sonrasında da birlikte olduklarını anlattı.

People dergisine açıklama yapan Harington’ın menajeri, “Söylentiler tamamen asılsız. Aktör ne Lüksemburg’da bulundu ne de Olga Vlaslova ile tanıştı” dedi.

Jon Snow çıplak yatak görüntüleri! Kit Harington'ın eşini aldattığı yatak fotoğrafları! - Resim : 2

Game of Thrones dizisinde birlikte rol alırken tanışan Kit Harington ve Rose Leslie, 2012 yılından bu yana birlikte. Çiftin Nisan 2016’da ilişkilerini açıklamalarından çok önce, aşk yaşadıklarına dair söylentiler çıkmıştı.

Eylül 2017’de nişanlanan çift, 23 Haziran’da İskoçya’da pek çok ünlünün katıldığı düğünle evlendi.

Ygritte rolünü canlandıran Rose Leslie ile Game of Thrones dizisinin 2. sezon bölümlerinde tanışan Harington, daha önce verdiği bir röportajda, dizinin en sevdiği bölümlerinin Leslie ile birlikte olan bölümler olduğunu söylemişti.

Kit Harington

Kit Harington tam adı ile Christopher Catesby Kit Harington (26 Aralık 1986, Londra), İngiliz televizyon ve sinema oyuncusu. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield'de okudu. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okulu'na devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu, Worcester Sixth Form College'e katıldı. 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesi konuşma ve drama bölümünden mezun oldu. Sessiz Tepe: Karabasan ve Seventh Son filmlerinde de rol aldı. Ayrıca, Game Of Thrones dizisinde Jon Snow isimli karakteri canlandırmaktadır.

İlk sinema denemesi Vincent karakterini canlandırdığı Sessiz Tepe: Karabasan adlı korku filminde oldu. 2013 yılında Young Hollywood ödüllerinde Yılın Aktörü ödülünü aldı. 2014 yılında Milo adlı karakterle Pompeii adlı sinema filminde yer aldı. Film Toronto ve filme ismini veren İtalya'nın Pompeii adlı şehrinde çekildi. Aynı zamanda Golden Globe en iyi animasyon filmi ve akademi ödülleri adayı olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 filminde Eret adlı karakteri seslendirdi. Yine 2014 yılında Jeff Bridges'in Seventh Son adlı filminde rol aldı. Aynı sene Testament of Youth adlı dram-romantik tarzdaki filmde Roland Leighton adlı karakteriyle Alicia Vikander ve Emily Watson ile başrolde yer aldı. Aralık 2014'te Xavier Dolan'ın çekeceği The Death and Life of John F. Donovan adlı filmde Jessica Chastain ile birlikte rol alacağı duyuruldu. 2015 yılında HBO'nun hazırladığı 7 Days in Hell adlı tenis maçlarıyla geçen 7 günün yer aldığı komedi tarzdaki kısa filmde rol aldı. 2015in Haziran ayında Martin Coolhoven'ın Batılı-Gerilim tarzı sinema filminde Robert Pattinson'ın yerine rol alacığı açıklandı.

Kit Harington 2012 yılında Game of Thrones'daki rol arkadaşı Rose Leslie ile çıkmaya başladı.İkili 2017 yılında The Times gazetesine verdikleri röportajda nişanlandıklarını açıkladılar. Çift, 23 Haziran 2018'de, İskoçya'nın Aberdeenshire şehrindeki Rayne Kilisesi'nde evlendi ve ardından Leslie'nin ailesine ait 12. yüzyıldan kalma Wardhill Kalesi'nde bir resepsiyon verdiler.

Jon Snow çıplak yatak görüntüleri! Kit Harington'ın eşini aldattığı yatak fotoğrafları! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.