Johnny Depp'in eski eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı! Ses kayıtları tartışmaları alevlendirdi...

Ünlü oyuncu Amber Heard eski eşi Johnny Depp'i evliliklerinde şiddet uygulamakla suçlamış ve tazminata mahkum etmişti. Olaydan aylar sonra ise Johnny Depp, evlilikleri süresince asıl şiddete uğrayan tarafın kendisi olduğunu öne sürmüştü. Dün Amerikan basınının yayınladığı ses kayıtları ile tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Johnny Depp ile Amber Heard'ün 2015 yılında başlayan evlilikleri 2017 yılında şiddet haberlerinin ardından olaylı bitmişti.

 Johnny Depp'in eski eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı! Ses kayıtları tartışmaları alevlendirdi...

Heard, evliliklerinde Johnny Depp'ten sürekli olarak şiddet gördüğünü ifade etmiş, 7 milyon dolar tazminat karşılığında boşanma anlaşmasına varmıştı.

 Johnny Depp'in eski eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı! Ses kayıtları tartışmaları alevlendirdi... - Resim : 2

Ancak 2017'deki boşanmanın ardından gerginlik sona ermemiş ve Depp, asıl şiddet görenin kendisi olduğunu, suçlamaları reddettiğini ve karşı dava açtığını söylemişti. "Bayan Heard tarafından bana Mayıs 2016'dan bu yana yöneltilen suçlamaları kesinlikle reddediyorum ve hayatımın geri kalanında da reddedeceğim" diyen Depp, eski eşinin mahkemeye gelirken yüzünde var olan morlukların da sahte olduğunu ileri sürmüştü.

Dün ABD basınında yayınlanan ve Depp ile Heard'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ise tartışmaları tekrar alevlendirdi.

Johnny Depp'in eski eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı! Ses kayıtları tartışmaları alevlendirdi... - Resim : 3

Ses kayıtlarında Amber Heard, Depp'e "Suratına daha sert bir tokat atmadığım için üzgünüm ama sana yumruk atmadım, sadece tokat attım. Gayet iyisin, yumruk atmadım sadece vurdum" derken duyuluyor.

 

 

Johnny Depp'in eski eşinden şiddet gördüğü ortaya çıktı! Ses kayıtları tartışmaları alevlendirdi... ile ilgili etiketler Johnny Depp Şiddet amber heard ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.