Johnny Depp ile davası süren Amber Heard İstanbul'da camileri geziyor!

Eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Amber Heard, Londra'daki seri duruşmaların ardından önce Bodrum'a geldi sonra da İstanbul'a geçti. Heard İstanbul'a olan hayranlığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

34 yaşındaki Heard, İstanbul gezisiyle ilgili fotoğraflarını da sosyal medya sayfasının hem "hikayeler" bölümünden hem de ana sayfasından paylaştı.

İstanbul'un ünlü camilerini gezen Amber Heard, paylaşımında gününü, İstanbul camilerinin büyüsünün peşinde gezerek geçirdiğini belirtti.

Johnny Depp ile davası süren Amber Heard İstanbul'da camileri geziyor!

DAHA FAZLA AŞIK OLAMAZDIM'

Güzel oyuncu "Bu harika şehre daha fazla aşık olamazdım" diye yazdı.

Heard'ün bu paylaşımlarına özellikle Türk hayranlarından beğeni yağdı.

Johnny Depp ile davası süren Amber Heard İstanbul'da camileri geziyor! - Resim : 2

ÖNCE BODRUM SONRA İSTANBUL

Amber Heard. eşki eşi Johnny Depp ile karşı karşıya geldiği davanın görüldüğü Londra'dan sonra önce Bodrum'a gelmişti. Sonra da İstanbul'a geçti.

TÜRKİYE TATİLİNDE STRES ATTI

Duruşmaların gergin havasından kurtulmak için bir süre Londra'da gezen Heard daha sonra da Bodrum'a geçti. Oradan da İstanbul'a geldi.

Johnny Depp ile davası süren Amber Heard İstanbul'da camileri geziyor! - Resim : 3

Johnny Depp ile davası süren Amber Heard İstanbul'da camileri geziyor! ile ilgili etiketler İstanbul cami Johnny Depp Sosyal Medya İstanbul cami amber heard
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.