Johnny Depp-Amber Heard davasında flaş gelişme! Boynundaki morluklar...

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında devam eden davanın tanıklarından biri, Heard’ün morluklarının Depp yurt dışındayken gerçekleştiğini söyledi. Trinity Esparaza isimli tanık, Heard’ün boynundaki morlukları, Depp’in ülkeden ayrılmasından iki hafta sonra gördüğünü belirtti.

Johnny Depp’in 5 süitinin bulunduğu Los Angeles’taki Eastern Columbia binasının hizmetlilerinden biri olan Trinity Esparaza, mahkemeye verdiği beyanda, Amber Heard’ün sol yanağında morluk gördüğünü söyledi. Heard, Johnny Depp’in yüzünün diğer yanını zedelediğini söylemişti.

Depp’in o sırada şehirde bulunup bulunmadığı sorulduğunda ise Esperaza, “Hayır” cevabını verdi. Depp’in avukatları, aktörün ismini temize çıkaracak bir dizi iddiaya sahip olduklarını söyledi.

Avukat Adam Waldman, “Amber Heard’ün boğazındaki parmak izi şeklindeki morluklar, kolundaki bandaj ve morarmış sol gözüyle esasen Haziran 2016’da yara aldığı anlaşılıyor. Bunu yapmadığını bildiğimiz tek kişi Johnny Depp. Aktör o sırada turnedeydi ve iki hafta boyunca ülke dışındaydı” ifadelerini kullandı.

Johnny Depp-Amber Heard davasında flaş gelişme! Boynundaki morluklar... ile ilgili etiketler Johnny Depp johnny deep
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.