Fenerbahçe Joher Rassoul'ü istedi

Cüneyt Dumlupınar: "Rassoul'ü çok seviyorum. Karaketerli ve yetenekli bir oyuncu. Rassoul'ü devre arasında birçok kulüp istedi, Fenerbahçe de ilgilendi. Rassoul defansın her pozisyonunda oynayabiliyor, iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor."

Bu sezon Adana Demirspor'un başında 11 maça çıkan ancak 22. haftada 2-1 kaybedilen Altay maçının ardından istifa eden teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, Fenerbahçe'nin Attila Szalai transferinden önce Joher Rassoul ile ilgilendiğini açıkladı.

Radyospor'a konuşan Cüneyt Dumlupınar, "Rassoul'ü çok seviyorum. Karaketerli ve yetenekli bir oyuncu. Rassoul'ü devre arasında birçok kulüp istedi, Fenerbahçe de ilgilendi. Rassoul defansın her pozisyonunda oynayabiliyor, iki ayağını da çok iyi kullanabiliyor" dedi.

Dumlupınar, "Rassoul şu anda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'da oynayabilecek potansiyele sahip bir oyuncu. Fenerbahçe'nin mevcut stoperlerine saygı duyuyorum fakat Rassoul, Fenerbahçe'de oynayabilecek potansiyele ve yeteneğe sahip. Rassoul'un Adana Demirspor'a transferinde başkanımız Murat Sancak büyük bir fedakarlık yapmıştı." ifadelerini kullandı.

2019 Ocak ayında Belçika'nın Lokeren takımından transfer edilen 25 yaşındaki Senegalli stoper bu sezon TFF 1. Lig'de 22 maça çıktı.

Fenerbahçe Joher Rassoul'ü istedi ile ilgili etiketler Adana Demirspor Joher Rassoul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.