Joel Pohjanpalo: İlk galibiyet geldikten sonra takımın düzeleceğini düşünüyorum

Süper Lig'e 4 maçta sadece 1 puanla başlayan Çaykur Rizespor, benzer bir başlangıç yapan Adana Demirspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Finlandiyalı golcü Joel Pohjanpalo, "galibiyet geldikten sonra takımın düzeleceğini, benim adapte olacağımı ve çok iyi bir sezon geçireceğimi düşünüyorum" dedi.

Çaykur Rizespor'un Finlandiyalı golcüsü Joel Pohjanpalo yeni takımına ve Türkiye'ye uyum sağlamaya çalıştığını, Rize ekibinde çok iyi bir ortamın olduğunu söyledi. Transferin son günü Bayer Leverkusen'den kiralanan 27 yaşındaki santrfor geçtiğimiz hafta sonu ilk maçında çıkıp 82 dakika sahada kalmıştı.

EURO 2020'de Finlandiya Milli Takımı'yla mücadele eden ve gol sevinci yaşayan Pohjanpalo, "Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Maalesef henüz galibiyet alamadık. Galibiyet geldikten sonra takımın düzeleceğini, benim adapte olacağımı ve çok iyi bir sezon geçireceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'tan kiralanan Amerikalı kanat oyuncusu Tyler Boyd ise daha çok çalışmaları gerektiğini, takımın uyum yakaladıktan sonra çok daha başarılı olacağını ve 5. haftadaki Adana Demirspor maçında üç puan hedeflediklerini söyledi.

Joel Pohjanpalo: İlk galibiyet geldikten sonra takımın düzeleceğini düşünüyorum

"BİRAZ SABRA, BİRAZ İNANMIŞLIĞA İHTİYACIMIZ VAR"

Sezona Dolmabahçe'de 3-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan, ardından evinde Karagümrük'le golsüz berabere kalan Bülent Uygun'un takımı, 3. haftadaki Antalya deplasmanında maçı 2-0'da 2-2'ye getirmiş ancak 90+7'de yediği penaltı golüyle mağlup olmuştu. Karadeniz ekibi 4. haftada ise Hatayspor'a evinde 2-0 mağlup oldu.

Teknik direktör Bülent Uygun, "Biraz sabra, biraz desteğe, biraz inanmışlığa, ne olursa olsun taraftar dediğimiz gerçek formanın sahibi olan insanların desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Uygun, Çaykur Didi Stadı'nda gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını, listede ilk sırada yer alan oyuncularını takıma katamadıklarını, transferlerin ise takıma geç katılması ile sakatlıkların takımı olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Mücadelenin yeni başladığını işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim daha fazla çalışmaya, çok daha fazla takım hüviyetine bürünmeye, takım ruhunu oturtturmaya ihtiyacımız var. Dünü dünde bırakıp yepyeni bir sayfa açmamız lazım. O sayfayla hep birlikte güzel günlere koşmamız lazım. Ligin bizim için yeniden başladığı, elimizdeki kadro ile kazanmaya odaklı bir takımı sevenlerimize izleteceğiz. Nerede başladığının değil nerede bitirdiğinin, korkakların değil cesaretlilerin başardığı, izlerken herkesin keyif aldığı bir Rizespor'u Allah'ın izni ile bundan sonra izletmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Joel Pohjanpalo: İlk galibiyet geldikten sonra takımın düzeleceğini düşünüyorum ile ilgili etiketler Bülent Uygun Çaykur Rizespor Joel Pohjanpalo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.