Trabzonspor'dan ayrılan Joao Pereira Göztepe yolunda

Trabzonspor'da Joao Pereira'yla yollar resmen ayrıldı... 3.5 sezonluk Trabzonspor kariyeri sona eren 36 yaşındaki sağ beke plaket takdim edildi. Portekizli futbolcunun, teknik direktörlüğe Ünal Karaman'ı getiren Göztepe'ye imza atması bekleniyor.

Trabzonspor’da sezona kaptan olarak başlayan ancak teknik direktörlüğe 8. haftada Abdullah Avcı'nın getirilmesiyle gözden düşen, Joao Pereira’nın sözleşmesi feshedildi. 36 yaşındaki Portekizli sağ bekin tüm alacaklarının ödendeniği belirtildi.

Bordo-Mavililer'e 2017'de transfer olan ve 122 maçta forma giyip 3 gol, 16 asistle oynayan tecrübeli futbolcunun Göztepe ile temas halinde olduğu öğrenildi.

Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan Pereira'ya yardımcı antrenörlük teklif edilmiş ancak o futbolu bırakmayı düşünmediğini ve kariyerine devam edeceğini açıklamıştı. Avcı, cumartesi günü oynadıkları Gençlerbirliği maçının ardından Portekizli futbolcuyla ilgili bir soruya, "Ona, mevcut seçenekleri sunduk. Hiçbirini kabul etmedi. Artık aramızda olmayacak" cevabını vermişti.

Trabzonspor’da 3,5 yıldır futbol oynayan ve son dönemde kaptanlık görevini üstlenen Joao Pereira ile karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından kendisine teşekkür plaketi verildi.

Portekizli'ye plaketi takdim eden bordo-mavili kulübün genel sekreteri Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, "Kulübümüze verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saha içinde ve saha dışındaki duruşunla, futbolcularımıza örnek oldun. Tüm emeklerin için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Sağıroğlu, Pereira’ya oğlu Gabriel adına hazırlanan 47 numaralı bordo-mavili forma ve eşi Natacha Esmail için Trabzon’a özgü telkari hediye etti.

Trabzonspor'dan ayrılan Joao Pereira Göztepe yolunda

Trabzonspor'dan ayrılan Joao Pereira Göztepe yolunda ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Joao Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.