Joao Pereira futbolu bırakmayacağını açıkladı

Joao Pereira, futbolu bırakmayacağını açıkladı. Portekizli futbolcu yaptığı paylaşımda, "Fiziken ve mental açıdan saha içinde devam etmeye uygun hissettiğim sürece, kariyerime o dört çizginin içinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Trabzonspor yollarını ayırmak üzere olan 36 yaşındaki sağ bekle 2 Süper Lig ekibi ilgileniyor.

Trabzonspor'la yollarını ayıran 36 yaşındaki sağ bek Joao Pereira, futbola bırakacağı iddialarına açıklık getirdi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği ve takımda gönderilecekler listesine koyulan Portekizli futbolcu, "Fiziken ve mental açıdan saha içinde devam etmeye uygun hissettiğim sürece, kariyerime o dört çizginin içinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum" dedi.

2016-17 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a gelen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Pereira, sosyal medyada paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Öncelikle son günlerde aldığım on binlerce mesaja teşekkür etmek istiyorum. Her türden mesaj aldım ama en çok da destek, takdir ve saygı mesajları aldım. Sadece bana değil, aileme de gösterilen böylesi bir sevgiye nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Sporting CP ve Valencia gibi daha önce oynadığım takımlarda da taraftarlardan büyük bir sevgi görmüştüm, ancak buradaki sevgiyi tarif etmekte dahi zorlanıyorum. Antalyaspor maçında da olduğu gibi, saha içerisinde bir şekilde takıma yardımcı olabileceğimi gösterdiğim sürece, her sabah uyandığımda, o bitmeyen, antrenman yapma isteğiyle uyandığım sürece, futbol oynamaya devam ettiren o devasa tutkum sürdüğü sürece, bu işi tüm benliğimle yapma aşkım devam ettiği sürece ve her şeyden en önemlisi fizikken ve mental açıdan saha içinde devam etmeye uygun hissettiğim sürece, kariyerime o dört çizginin içinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum." 

Avcı, dün oynanan Konyaspor maçından sonra Bordo-Mavili formayla 122 maça çıkan Joao Pereira'nın gelecek planlamasında düşünmediğini bir kez daha dile getirmişti. Tecrübeli futbolcunun birkaç Süper Lig ekibiyle temas halinde olduğu gelen haberler arasında...

Joao Pereira futbolu bırakmayacağını açıkladı ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor Joao Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.