Joao Figueiredo'nun golüne Erol Bulut yorumu... "Yılın gollerinden birisi olacak"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Joao Figueiredo'nun 45 metreden attığı golün yılın golü olabileceğini söyledi. Kayserispor maçında ilk deplasman galibiyetini alarak şeytanın bacağını kıracakları söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Bu puanı aldığımızda üst sıralara biraz daha yaklaşacağız. Buna yönelik çalışıyoruz ve oradan inşallah yüzümüz gülerek döneceğiz" diye konuştu.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek evindeki yenilmezlik serisini sürdüren Gaziantep FK, sezonun ilk deplasman galibiyeti için gözünü Kayserispor maçına dikti...

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 17. haftasında karşılaşacakları Yukatel maçı içim "Kendi evimizde farklıyız. Bunu aynı şekilde deplasmanda da gerçekleştirmenin zamanı geldi. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız'' dedi.

Bulut, Joao Figueiredo'nun 45 metreden attığı golün yılın golü olabileceğini kaydederek şöyle dedi:

''Fenerbahçe karşısında farklı bir 4'lü sistemle maça başladık. Maç içerisinde sistemi 3 kez daha değiştirdik. Zaten bunu oyuncularımızla çalışıyoruz. Sadece tek bir sistem üzerinde değil farklı sistemlerle de çalışıyoruz ama ana felsefemiz aynı. Joao Figueiredo'nun attığı gol mükemmel bir goldü. Belki yılın gollerinden birisi olacak. Ama diğer oyucularımız da oyuna ciddi katkı sağladı ve ona yardım etti. Onun dışında da maç içerisinde yakaladığımız net pozisyonlar var. Bunlardan birisini değerlendirseydik maç daha farklı olabilirdi.''

Joao Figueiredo'nun golüne Erol Bulut yorumu... "Yılın gollerinden birisi olacak"

"ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ"

Deplasmanda negatif bir gidişatın olduğunu dile getiren Bulut, takımın iyi oynamasına rağmen puan alamadığını aktardı. Erol Bulut, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında kazansaydık, F.Bahçe karşısında aldığımız galibiyet daha önemli olacaktı. Nedense deplasmanda bu yıl negatif bir gidişatımız var. İyi oynamamıza rağmen puan alamıyoruz. Kendi evimizde daha farklıyız ve istediğimiz puanları elde ediyoruz. Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ve yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirme ile hak ettiğimiz 3 puanı aldığımızı düşünüyorum."

"Bunu aynı şekilde deplasmanda da gerçekleştirmenin zamanı geldi. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız. Futbol taraftarla güzel oluyor. İnşallah Kayseri karşısında stadyum dolar ve güzel bir atmosfer olur. Maçın sonunda da inşallah 3 puan alıp Gaziantep'e o şekilde döneriz. Geçen hafta Beşiktaş karşısında iyi bir futbol oynayan bir Kayserispor vardı. Onlarda tabi ki puan almak isteyeceklerdir. Bizim rakibi değil kendimizi düşünmemiz lazım. Bize lazım olan 3 puanı istiyoruz. Bu puana ihtiyacımız var. Bu puanı aldığımızda üst sıralara biraz daha yaklaşacağız. Buna yönelik çalışıyoruz ve oradan inşallah yüzümüz gülerek döneceğiz."

Joao Figueiredo'nun golüne Erol Bulut yorumu... "Yılın gollerinden birisi olacak" ile ilgili etiketler Gaziantep FK Erol Bulut Joao Figueiredo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.