Jim Carrey, Twitter'a veda etti

Dünyaca ünlü Kanadalı komedyen ve oyuncu Jim Carrey (60), Elon Musk'ın satın almasının ardından Twitter'a veda etti.

Kariyer hayatı boyunca hiç Oscar Ödülü alamamış olmasına rağmen 3 adet Altın Küre Ödülü'ne ve kendi kategorisinde bir rekor olan 9 adet MTV film ödülüne sahip olan Jim Carrey, Twitter kullanmayı bıraktığını duyurdu.

Twitter’ı satın almasının ardından insan hakları birimi üyeleri de dahil olmak üzere Twitter’daki toplu işten çıkarmalar yapacağını duyuran Elon Musk’ın bu hamlesi üzerine pek çok ünlü isim Twitter hesabını sildiğini duyurmuştu.

Geçtiğimiz nisan ayında oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıklayan Jim Carrey de Twitter’ı terk eden isimler arasına katıldı. Carrey yaptığı açıklamada “Twitter’dan ayrılıyorum ama arkadaşım Jimmy Hayward ile yaptığım kısa animasyonu paylaşmak istedim” dedi. Oyuncu, Twitter hesabını silme nedeni olarak direkt Elon Musk'ı işaret etmese de bu hamlesinin altında Musk'ın etkisi olduğu düşünülüyor.

jim carrey

 

Jim Carrey, Twitter'a veda etti ile ilgili etiketler Jim Carrey Twitter Sosyal Medya Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.