Jet Sosyete 7.bölüm fragmanı izle

Jet Sosyete 6. bölümü ile izleyiciler karşısına çıkıyor. Gizem'in fazla harcamaları artık Cengiz'i rahatsız eder ve asgari ücret ile geçinmeye çalışır. Hikayesi ile olduğu gibi oyuncusu kadrosu ile de büyük beğeni topluyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt,Sarp Apak,Bartu Küçükçağlayan,Ayşenil Şamlıoğlu,Hasibe Eren ve Enis Arıkan gibi birbirinden deneyimli isimler yer alıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Jet Sosyete 7.bölüm fragmanı izle...

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete eğlenceli bölümü ile bu akşam Star Tv ekranlarında. 6.bölümde Safiye Yaşar'ın kendisini beğenmemesi üzerine bir değişme girer. İlayda ile arasını düzeltmeye çalışan Ozan ise ona bir hediye alır. Her hafta yayınlanan bölümünde heyecanla izlelnen yapımda neler olacağı merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Jet Sosyete 7.bölüm fragmanı izle. Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_8

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz Bey, Gizem’in aşırı harcamalarına artık isyan eder. Bütün kredi kartları ve imkanları elinden alınan Gizem, Safiye’nin de yardımıyla artık asgari ücret ile evi ve kendini çekip çevirmek zorundadır. Alara’nın bir yorumu üzere tüm jet sosyetenin Talip’in ocakbaşına akın etmesi üzerine Talip’in imdadına Yıldız yetişecektir. Yaşar’ın kendisini beğenmemesine kırılan Safiye ise büyük bir değişime girer. İlayda ile arasını düzeltmenin yollarını arayan Ozan, ona hediye köpek alır. Ancak bu köpek Ozan’ın da İlayda’nın da başını belaya sokacaktır. Gündüz’ün İlayda’nın uyarısı ile sosyete gibi davranmaya başlaması Alara’yı çileden çıkarır.Kişiye özel kutu yemek servisindeki ticari potansiyeli gören Yaşar ise ev halkını örgütler ve ofis arkadaşlarına ev yemeği tadında diyet kutu yemek getirtmeye başlar. Ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir.

JET SOSYETE 5.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ozan’ın ofise geri dönmesi ile Yaşar kendisini iyice dışlanmış hisseder. Ozan, Pelin ve Tony’nin yakın arkadaşlıklarını kıskanan Yaşar, kendisini de bu ekibe dahil etmenin yollarını arar. Talip en sonunda Yıldız’a açılmaya karar verir ancak buluşmaları her iki taraf için de bekledikleri gibi gitmez. Evdeki yoğun boya kokusundan içeri giremeyen Yaşarları, Gizem flm izlemeye davet eder. Ancak Gizem ile film izlemek sanıldığı kadar kolay değildir.

İlayda, Melike’nin ağzından Ozan ile ilgili laf almak için onunla yakınlaşmaya çalışır. Öte yandan Alara ve Gündüz’ün ilişkisi için endişelenen İlayda, Tony ile beraber yeni bir plan hazırlar.

4.BÖLÜM ÖZETİ

Cengiz Bey şirkette tasarruf önlemleri için işten çıkartma yapılmasını ister; üstelik bu durumu da Yaşar’ın kararıymış gibi şirkete duyurur. İşlerini kaybetmek istemeyen personel aslında sinir oldukları Yaşar’a şirinlik yapma yarışına girerler. Gizem alışveriş bağımlılığı terapisi için evde düzenlediği seansa Safiye’yi de davet eder; Safiye “farklı” bakış açısıyla bu seansın yıldızı olur. Sitenin bahçıvanının kovulması üzerine Melike Özpamuk ailesinin yeni bahçıvanı olarak göreve başlar. Ozan ile Melike’nin geçirdiği zaman artarken İlayda ise bu durumdan gittikçe daha rahatsız olmaktadır. Talip, Yıldız ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Gündüz de Yaşar’dan aldığı tavsiye ile Alara’nın evine sürpriz bir ziyarette bulunur.

JET SOSYETE 3.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz Bey, Yaşar’dan ofis çalışanlarına toplu bir tanışma konuşması yapmasını ister. Topluluk önünde konuşma fobisi olan Yaşar bunu yenmek için Cengiz Bey’in verdiği tavsiyeleri uygularken başına gelmedik kalmaz. Talip’in, Yıldız ile Ozan’ın gazete haberini ev halkına söylemesi sonucu Yaşar, Gündüz’den evdeki genç kızları gözetim altına almasını ister. Melike ile Gündüz’ü AVM’de birlikte gören Alara konuyu yanlış anlayıp Gündüz ile arasına mesafe koyar. Ertelenen makyaj lansmanında sahneye çıkma hayalleri kuran Gizem ise kayınvalidesi, İlayda ve Pelin’e rağmen sürpriz bir konuğun yardımıyla bir anda kendini sahnede bulur.

2.BÖLÜM ÖZETİ

Yaşar Usta ofisteki kumpaslarla baş edebilecek mi?

Yaşar’ın Özpamuk Tekstil’e genel müdür olmasıyla ofis içinde entrikalar başlar. Tony ile Pelin'in kurduğu kumpaslara karşı Yaşar hem ofisteki pozisyonu korumak hem de Cengiz Beyler ile komşuluk hayatına devam etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Safiye ise Gizem'in kendisini cemiyet hayatına tanıştıracağı lansmana gidebilmek için binbir yolu deneyecek, ne olursa olsun o lansmana gidecektir. Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmaya çalışsalar da Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Yıldız ile Ozan'ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar'ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kalır.

JET SOSYETE 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesi...

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

Jet Sosyete 7.bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Jet Sosyete 7bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.