Jet Sosyete 37. bölüm izle! Ekip Yemekteyiz'e katılıyor!

Jet Sosyete 37. bölüm izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen komedi dizisi Jet Soyete kahkaha dolu yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. 18 Nisan akşamı yayınlanacak bölümde, Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz konuk oluyor. Eğlenceli dakikalar izleyenleri bekliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Jet Sosyete 37. bölüm izle! Ekip Yemekteyiz'e katılıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Jet Sosyete 37. bölüm izle! Final yapacağı iddiası ile hafta boyunca en çok konuşulan dizileri arasında yer almaya başarıyor. TV8 ekranlarının komedi dizisi Jet Sosyete'de 18 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümünde, Yemekteyiz fırtınası yaşanıyor. Dizinin karakterlerinin komik görüntülerinin ortaya çıktığı bölüme izleyenler büyük ilgi gösteriyor.Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete'de kimin Yemekteyiz'i kazanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Jet Sosyete 37. bölüm izle! Ekip Yemekteyiz'e katılıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

JET SOSYETE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Perşembe akşamları TV8'de ekrana gelen Jet Sosyete'de bu hafta 'Yemekteyiz' sürprizi yaşanıyor. Yemekteyiz programının çekildiği Jet Sosyete'nin yeni bölümüne, programın sunucusu Onur Büyüktopçu da konuk oluyor.

JET SOSYETE 37. BÖLÜM İZLE

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği 'Jet Sosyete'de bu hafta kahkahalar yükseliyor. Dizi karakterlerinden Gizem, Safiye, Şennur, İlayda ve Tony'nin "Yemekteyiz" programına katıldığı bölümde Onur Büyüktopçu da konuk oyuncu olarak yer alacak.

Çekimleri kahkahalarla dolu geçen bölümde seyirciyi eğlenceli anlar bekliyor.

Jet Sosyete 37. bölüm izle! Ekip Yemekteyiz'e katılıyor!

JET SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz’le tartışan Zahide yan eve taşınma kararı alır. Yüksel Ailesi, bu durumu mecburen kabullenir. Zahide’nin, Yüksel Ailesi’ni terbiye etmesi önceleri bütün aileyi rahatsız ederken buna alışan aile Zahide’nin hep onlarla kalmasını ister.

Cengiz sürekli gizli işler çevirmektedir. Sabah erkenden çıkmakta, akşamları birkaç saat yok olmaktadır. Bu durumdan şüphelenen Gizem, takibe başlar. Sabahları işe de gitmediğini öğrenir. Cengiz’in cep telefonunu karıştırınca Deniz isimli biriyle yazışmalarını yakalar ve olaylar büyür.

 Harry ve İlayda kavga eder ve bir anda ayrılırlar. İlayda bütün sevgili olanlara lanet okur. İlayda’nın yaklaştığı bütün çiftler kavga etmekte ve araları bozulmaktadır. Hep beraber İlayda’nın onlara nazar değdirdiğini düşünürler ve konuşmaya karar verirler fakat hiçbir şey zannettikleri gibi çıkmaz.

Talip, Yıldız’ı tekrar isteyebilmek için annesini ikna edememektedir. Biraz yumuşaması için psikiyatriste görünmesini ister. Muayene sonrası reçetelerin karışması Şennur’un bambaşka bir insana dönüşmesiyle sonuçlanır. Şennur’un bu hali herkesi şoka sokar ve herkes çok memnundur fakat bu rüya çok uzun sürmeyecektir.

 

Jet Sosyete 37. bölüm izle! Ekip Yemekteyiz'e katılıyor! ile ilgili etiketler canlı izle Jet Sosyete TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.