Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle!

Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle! TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yaşar ile Cengiz arasında yaşanan Genel Müdürlük tartışması sonrasında flaş bir istifa kararı geliyor. Şennur geçmişten gelen bir arkadaşının kendisine estetik ameliyat yapacağı haberini herkesle paylaşıyor. İşte Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle! TV8 ekranlarında çarbamba günleri izleyicisinin karşısına çıkan Jet Sosyete gün değiştirerek perşembe günü yayın akışına ekleniyor.Şennur eski bir tanıdığı tarafından ameliyat edilektir fakat kimse refakatçisi olmak istemiyor.Duruma üzülen Gizem görevi kabul ediyor.Ozan yeni araba almak için ailesine baskı yaparken, Zahide onu kendi planlarıyla bu yoldan çevirmeye çalışıyor.Cengiz ile Yaşar arasında zam kavgası yaşanıyor. İstifa eden Yaşar olanlar karşısında kendisinden özür dilenmesini istiyor. Jet Sosyete'nin yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ozan kendine spor bir araba beğenmiştir fakat Cengiz para harcamak istememektedir. Zahide’nin tavsiyesiyle Ozan’a bunu direk söylemek yerine Ozan’ı arabadan soğutma yöntemine başvurur. Bu yöntem başarılı olur fakat arabayı o kadar beğenir ki gizlice kendisine satın alır. Bu gerçeği gizleme çabaları eline yüzene bulaşır.

JET SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yaşar, zammından kalan parayı almaya çalışırken Cengiz zorluk çıkarır. Bu duruma çok bozulan Yaşar işe gitmeme kararı alır. Bu durumda Yüksel ailesinin diğer fertleri iş aramak ve çalışmak zorunda kalır.

Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle!

Bir tekstil firmasında işe girmek için İlayda ve Tony’den zorla tavsiye mektupları toplayan Gündüz, daha sonra Özpamuk ve E-lay tekstilin başına bela olur.

Ailede herkes bir iş peşinde koşmaya çalışırken ev işlerinin bütün yükü de Yaşar’a kalır.

Şennur, eski tanıdığı bir doktordan bedava ameliyat sözü alınca acilen ameliyat olmaya karar verir. Fakat hiçbir komşusu ve tanıdığı yanında refakatçı olarak kalmak istemez ve çeşitli bahanelerle reddeder. Bu sırada hayır işlerine kafayı takmış olan Gizem, Şennur’a refakatçilik yapar.

JET SOSYETE 2. SEZON 17. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaşar'ın daha önce iyi bir pazarlıkla sonuçlandırdığı anlaşmayı tamamlamak için Yaşar, Cengiz ve İlayda, Gebze'deki bir fabrikaya son toplantılarını yapmaya giderler. Hızlı ve dikkatsiz araba kullanmasıyla meşhur olan Cengiz'le yola düşen Yaşar'a Gebze'ye yapılan iş seyahati zehir olur. Kardan tüm yollar kapanınca toplantıdan sonra kayak yapmaya gidecek İlayda'nın planları suya düşer ve Yaşar-Cengiz ikilisiyle bir otel odasında tıkılı kalır. Cengiz'in iyi bir seyahat arkadaşı olmaması, Yaşar ve İlayda'yı birbirine yakınlaştırır. Yaşar, bu kankalığı fazla ciddiye alır ve çok umutlanır.

Şennur ve Talip haftalardır Yıldız'ı istemeye gittiklerinde kapı duvarla karşılaşırlar. Ama Talip bu kez çok kararlıdır ve Şennur'un hiçbir üçkağıdına izin vermez. Yine de aksilikler Talip ve Yıldız'ın peşini bırakmaz.

 Tek başına köpekleri Fındık'ı gezmeye çıkaran Alara'nın tehlikelere karşı hazırlıklı olmasını isteyen Gündüz, Alara'ya karate öğretmek ister. Alara bu konuda pek istekli değildir ama Gündüz, Alara'ya kurduğu pusularla onu korkutur. İkilinin karate macerası Kumsal'ın ilgisini çeker. Mavi kuşaklı karateci olduğunu iddia eden Kumsal'a kimse inanmaz. Kumsal bu iddiasını kanıtlayabilecek midir?

JET SOSYETE 2. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ

Şevket, mahallede Gündüz’ü kıstırır ve kalan borcunu ister. Bu sefer iş çok ciddidir. Safiye kardeşine yardım etmek için altın bileziklerini satmak zorunda kalır. Yaşar bileziklerin azaldığını fark eder ve Safiye durumu kurtarmak için estetik ameliyat yalanını uydurur ama bu işleri daha da karıştırır.

Ozan ve Melike birlikte vakit geçirmek isterler fakat Melike’ye dışarıda buluşma izni çıkmaz ve Yaşarların evinde buluşmaktan başka çareleri kalmaz. Ozan’ın Amerikanvari yaşam alışkanlıkları ve Safiye’nin temizlik anlayışı arasındaki uçurum, ev görüşmelerini her iki taraf için kabusa çevirir.

Şennur, bakımsızlığı ile ilgili herkesten eleştiri almaktadır. Saçlarını boyatmaya kalkışır fakat onun için çok pahalı olduğundan vazgeçer ve beklenmedik bir anda sürpriz bir çözümle karşılaşır. Mahallede dizi çeken ekip peruk unutmuştur ve Şennur, bu peruğu kullanmaya başlar ama sonuçları istediği gibi olmaz.

Hayri’ye, vefat eden yaşlı bir akrabasından 75 bin Türk Lirası kalır. Bu parayı nasıl değerlendirebileceğini İlayda’ya sormasıyla hayatı kabusa döner.

Şarkı söylemeye özenen Gizem, Chia'da konser vermek için anlaşır. Ses eğitimi olmayan Gizem, başka bir şarkıcının sesiyle playback yapar. Ama her şey planladığı gibi gitmez. Ona destek oluyormuş gibi görünen Nazlı'nın da başka planları vardır. Gizem'in sahnede rezil olması için her şeyi yapar.

JET SOSYETE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İlayda ve Hayri artık birliktedir. Bir yanlış anlaşma yüzünden birbirlerine çeşitli aşk kelimeleri ve benzetmelerle hitap etmeye başlarlar. Giderek abarttıkları bu durum onlarla vakit geçirmek zorunda olan Alara ve Gündüz’ü çileden çıkarır.

Safiye’ye Yıldızı’ın nişan, düğün vs. işlerini konuşurken kendisine kına gecesi yapılmadığını fark eden Gizem, bu konuyu çok abartır ve kendisine şaşalı bir kına gecesi düzenlemeye karar verir. Kına gecesine sürpriz olarak İzmir’den annesi de gelir. İki Kaynana arasındaki gerilim ve atışma herkesi şaşkına düşürür.

 Talip, Yıldız’la olan ilişkisini garantiye almak için ona altın bilezik hediye eder. Evdeki en kalın altın bileziği almıştır ve bu Şennur’u çok kızdırır. Bileziği geri alabilmenin peşine düşer. Cengiz, Yaşar’dan daha bakımlı olmasını istemiştir ve O’nu zorla manikür pedikür yaptırmaya gönderir. Şennur, Yaşar’ı kadın kuaföründe basar ve bileziği geri almak için aradığı şantaj bilgisine ulaşır. Fakat bu şantajlar kendisinin ucuz olduğu için erkek berberine gittiğini Yaşar’ın keşfetmesiyle çok uzun sürmeyecektir.

Tony’nin de yardımıyla sonunda Ozan Nazlı’dan ayrılmayı başarır. Ama Nazlı’nın sürekli masaj alması ve bir masözle çalışması yine aklının onda kalmasına yol açar.

Sevgililer Günü, bütün çiftlerin gündemindedir. Alara ve Gündüz’ün, Sevgililer Günü ile ilgili olumsuz düşüncelerinden Safiye de etkilenir. Bundan haberdar olmayan Yaşar, büyük bir hevesle bu özel güne hazırlanmaktadır. Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü 13 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını ve 2. sezon 14. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Zahide, eski mahalleden bir arkadaşıyla görüşme planları yapar. Bu buluşmanın 14 Şubat akşamına denk gelmesi, Cengiz’in kuşkulara kapılıp annesini kıskanmasına yol açar. Gizem’le olan romantik yemeklerini Zahide’nin eski arkadaşıyla buluşacağı mekana taşır. Tatsızlıkla biten gece, Safiye ve Yaşar’ın işine gelir.

 Ozan bir yandan Melike ile Sevgililer Günü programı yaparken, diğer yandan da Nazlı’dan ayrılmaya çalışmaktadır. Fakat bu konuda uyguladığı her taktik ters teper ve işler karışır.

Harry, İlayda ile yakınlaşabilmesinin tek yolunun onun egosunun düşmesinden geçeceğini düşünür ve çeşitli terapi yollarını dener. Bu terapiler Alara ve Gündüz’ü çok eğlendirir ama bir süre sonra ipin ucu kaçar. İlayda ve Harry sonunda Sevgililer Günü yemeğine gitmeye karar verir ama İlayda, artık eski İlayda değildir.

Talip, Yıldız’ın gönlünü almak için ona çok güzel bir hediye alır. 14 Şubat akşamı tekrar ailecek bir araya gelmeye karar verirler ama işler yine yolunda gitmez.

Kumsal, hala büyü işleri peşindendir ve bu sefer kötü yakalanıyor.

JET SOSYETE 2. SEZON 4. BÖLÜM

Özpamuk Tekstil’e gelen rutin maliye kontrolü Cengiz’in kaçak kot sattığı gençlik yıllarından kalma maliye fobisini azdırır. Maliyecinin Safiye’nin Elazığ’dan ortaokul arkadaşı çıkması olayları başka yerlere sürükler. Ozan’la İlayda arasındaki inişli çıkışlı durum Alara ve Gündüz’ün taraf olmaya başlamalarıyla kendi ilişkilerini sarsıntıya uğratır. Safiye Melike’ye doğum günü partisi düzenlemek istemektedir ve maddi imkansızlıklardan dolayı Gizem’den sürpriz yardımlar alır. Melike’nin doğum günü olduğunu öğrenen Ozan, O’na aralarını düzeltecek bir hediye alma arayışına girer. Ortak noktaları Talip olan Kumsal ve Şennur’un ilişkileri giderek yeni bir boyut kazanır.

 GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır.

Gülse (Şener) Birsel 11 Mart 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladı. Üniversitenin ikinci yılında Aktüel dergisine muhabir olarak girdi. 1994'de Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu ve ABD''ye gitti. New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.

1996'da Türkiye'ye dönen Gülse Birsel, üç ay boyunca Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir yıl bu görevi sürdürdükten sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğine geçti. Bu arada Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı. 2001 ve 2002 yıllarında Harper's Bazaar, FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin yayın danışmanlığını yürüttü.

ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası adlı dizinin yazarı ve oyuncusudur. Bu dizide kendi oyunculuğunu göstermektedir. İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası bir çok hedef kitleye yayılmıştır. Cumartesi ve pazar günleri Sabah Gazetesi'nde yazmaktadır.

Bir dönem g.a.g. adlı TV programının metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapmıştır. Mart 2003'de gazete yazıları ve bazı g.a.g. metinlerinden oluşan Gayet Ciddiyim adlı kitabı yayımlandı. 2004'de Hala Ciddiyim, 2005 yılında ise "Yolculuk Nereye Hemşerim?" adlı kitapları yayımlandı. Yazdığı üç kitap da Çok Satanlar arasında yer almıştır.

Ayrıca "Hırsız Var" adlı sinema filminde de oynamıştır.

Gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile evlidir.

2015 yılında Memleketi ben Kurtaracağım kitabı büyük ilgi gören Birsel,verdiği bir röportajda 2017 yılının sonuna doğru bir dizi ve sinema yapacağının müjdesini verdi.

Gülse Birsel, halen Hürriyet gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır.

2017 yılının eylül ayında yazdığı film senaryosu vizyona girecektir. Başrolünde Engin Günaydın'ın olduğu bilinmektedir.

Kitapları

Gayet Ciddiyim (Mart 2003)
Hâlâ Ciddiyim (Mayıs 2004)
Yolculuk Nereye Hemşerim? (Ağustos 2005)
Velev ki Ciddiyim! (Aralık 2009)
Yazlık (Haziran 2011)
Memleketi Ben Kurtaracağım! (Kasım 2015)

Filmografi

2004 Hırsız Var!
2009 7 Kocalı Hürmüz
Televizyon Yıl Başlık
2002-04 g.a.g.
2003 Eyvah! Eski Kocam
2004-09 Avrupa Yakası
2012-14 Yalan Dünya
2015 Komedi Türkiye

CENGİZ BOZKURT

Lise eğitimini, Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite lisans eğitimini, 1984 yılında girdiği ODTÜ'de fizik bölümünde okumaya başladı ve 1990 yılında tiyatrocu olmaya karar verip bölümü bıraktı. Üniversiteyi bitirir bitirmez İngiltere'ye gitti. 14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeni ile, Londra'daki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı.

İkinci lisans eğitimini, İngiltere'de Goldsmiths, University of London'da "Medya ve İletişim" bölümünde yaparak 1996 da mezun oldu. Bu bölümde, televizyon, sinema ve iletişim okudu. Okul sonrası, televizyon için belgeseller çekmeye başladı. Kısa filmler yönetti. Oyunculuğa olan ilgisi ise, Türkiye'deki üniversite yıllarında, bir üniversite tiyatrosu olan, ODTÜ Oyuncuları'nın çalışmalarına katıldığı sıralarda oluştu. Türkiye'de başladığı oyunculuk serüvenine İngiltere'de de devam etti ve okuduğu bölümün kapsamı altında tiyatro eğitimi de aldı.

Ayrıca Londra'da birçok oyunculuk atölyesine katıldı. Tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan televizyon için belgeseller çekti. Tiyatro yaparken oyunculuğu bırakıp belgeselciliğe ağırlık vermeyi düşünüyordu ki, Londra'da tiyatro yapan bir başka Türk tiyatrocu olan Mehmet Ergen ile tanıştı. Mehmet Ergen'in ısrarları üzerine oyunculuğa devam etmeye karar verdi. Daha sonra, Mehmet Ergen'in öncülüğünde dört arkadaş Arcola Theatre adında bir tiyatro kurdular. İngiltere'de Arcola Theatre'ın adını kısa sürede duyurmayı başardılar.

Cengiz Bozkurt artık hayatına bir aktör olarak devam ederken, kısa fimler de çekiyordu. Çektiği kısa filmler festivallerde gösteriliyordu. İkibinli yılların başında, Mehmet Ergen Türkiye'de de oyunlar yönetmeye başladı ve 2003 yılında, Kent Oyuncuları için yönettiği Inishmore'lu Yüzbaşı adlı oyun için Cengiz Bozkurt'u İstanbul'a davet etti. Bu oyunla birlikte Cengiz Bozkurt 14 yıldır uzak olduğu ülkesine geri dönmüş oldu.

Arka arkaya birkaç oyunda oynadıktan sonra tiyatro dalında verilen oyunculuk ödüllerine aday oldu. Hakkında çok iyi eleştiriler çıkmaya başladı. Tiyatro oyunları yönetti. Tiyatro'da yaptığı işlerin başarısından sonra, televizyonda ve sinemada da çalışmalar yapmaya başladı. Kamera önünde yaptığı işlerde de tiyatroda oldugu gibi önemli etkiler elde etti. Oynadığı dizilerdeki roller ile fenomenler oluşturdu.

Bunlardan en akılda kalıcı olan, Leyla ile Mecnun adlı dizideki Erdal Bakkal karakteridir. Birçok uluslararası projede de rol alan Cengiz Bozkurt 2003 yılı itibarı ile oyunculuk hayatını İngiltere ve Türkiye arasında, eş zamanlı olarak yürütmekdedir.

 

Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle! ile ilgili etiketler canlı izle Jet Sosyete TV8 YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.