Jet nikahın nedeni belli oldu! Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır hamile

7 ay önce aşk yaşamaya başlayan 44 yaşındaki müzisyen Emir Ersoy ile 40 yaşındaki oyuncu Gökçe Bahadır geçtiğimiz Cuma günü Alaçatı'da evlendi. Jet bir kararla nikah masasına oturan çiftin evlilik için acele etmelerinin nedeni ise ortaya çıktı. Hamile olduğu öğrenilen güzel oyuncu Gökçe Bahadır karnı büyümeden evlenmek istedi.

'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, henüz 7 ay önce aşk yaşamaya başladığı müzisyen sevgilisi Emir Ersoy ile geçtiğimiz Cuma günü hayatını birleştirdi. Alaçatı'da gerçekleşen nikah töreninde Gökçe Bahadır, iki farklı gelinlik giydi. Daha önce Ali Sunal ile bir evlilik yapan ve evliliği sadece bir yıl süren Bahadır, düğününde giydiği ve beline siyah kuşak bağladığı Züleyha Kuru imzalı 85 bin TL'lik straplez gelinliğiyle gündem oldu. İKilinin nikah için acele etmesinin nedeni de düğünden çok kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Jet evliliğin nedeni belli oldu! Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır hamile


GÖKÇE BAHADIR KARNI BÜYÜMEDEN EVLENMEK İSTEDİ

Posta'dan Uğur Alkapar'ın haberine göre; Jet nikahın nedeni belli oldu: Gökçe Bahadır, Emir Ersoy'dan hamile.


14 Şubat'ta evlenme teklifi alan Gökçe Bahadır, hızlıca nikah masasına oturmuştu. Bahadır ile piyanist Emir Ersoy geçen günlerde dünyaevine girmişti. Alaçatı ‘da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle 'evet 'diyen çiftin ani evlilik kararı bebek iddialarını güçlendirmişti. Çiftin 7 aylık ilişki sonrası jet hızıyla ve apar topar nikah masasına oturması, Bahadır’ın hamile olduğu dedikodularına neden olmuştu.

Jet evliliğin nedeni belli oldu! Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır hamile

Çiftin yakın bir arkadaşı hamilelik iddialarını doğruladı. Gökçe Bahadır karnı büyüyüp belli olmadan olmadan nikah masasına oturmak istedi. Çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak .

Jet evliliğin nedeni belli oldu! Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır hamile

 

Jet nikahın nedeni belli oldu! Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır hamile ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Düğün nikah Bebek Emir Ersoy Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.