Jet Fadıl'ın Caprice Gold’u tasfiye ediliyor

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin iflasına karar verdiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesi için ilk adım atıldı. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da bulunduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Capris Gold Gayrimenkul’un alacaklıları bugün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi Seminer Salonu’nda bir araya geldi. 2. İflas Dairesi yetkilileri tarafından yönetilen toplantıda alacaklılar iflas masasının kurulması için içlerinden 6 aday çıkardı.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın aktardığına göre iflas müdürlüğü tarafından tutanakta yer alan 6 aday, hakim tarafından onaylandıktan sonra yapılacak ikinci toplantıda Caprice Gold Gayrimenkul’ün tasfiyesi yapılacak. 2. İflas Müdürlüğü’ne bugüne kadar yaklaşık 250 kişinin alacaklı olarak adını yazdırdığı öğrenildi.

PROJE TAMAMLANMAMIŞTI

Fadıl Akgündüz'ün yarım kalan son büyük projesi olan İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold devre mülk projesi ile geçen 31 Aralık'ta Capricegold Gayrimenkul Yatırım şirketinin iflasına karar verilmişti.

Şirketin tasfiye işlemleri için alacaklılar listesi oluşturan iflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkaracak. Oluşturulacak iflas masası Capris Gold’un tüm varlıklarının icradan satışını yapacak.

"JET FADIL' MARKASINA ŞERH KONDU

İstanbul 2. İflas Dairesi, şirket varlıklarının tespiti için ilgili kurumlara yazı yazmıştı. Türk Patent ve Marka Kurumu'na gönderilen yazıda ise Capricegold Gayrimenkul adına tescilli marka ve patentlerin üzerine iflas şerhi konularak bilgi verilmesi istenmişti.

Gönderilen cevapta, anılan şirket adına tescilli arasında ‘Jet Fadıl' markasının da bulunduğu 17 markanın olduğu belirtilmişti.

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTAN YARGILANMASI DEVAM EDİYOR

Öte yandan İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla “Nitelikli dolandırıcılık” suçundan 2 bin 443 yıla kadar hapsi istenen Fadıl Akgündüz ve akrabalarının yargılanması ise İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor.

Jet Fadıl'ın Caprice Gold’u tasfiye ediliyor ile ilgili etiketler jet fadıl tasfiye capris gold
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.