Jet evliliğin nedeni belli oldu! Petek Dinçöz ikinci bebeğine hamile

Geçtiğimiz Mart ayında iş insanı Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'ün yalnızlığı kısa sürmüş, 41 yaşındaki şarkıcı 8 yıllık evliliğini bitirdikten 3,5 ay sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Kısa süreli birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar'ın evlilik konusunda acele etmesinin nedeni belli oldu. Serkan Kodaloğlu'ndan İrfan Aslan adında bir çocuğu bulunan Petek Dinçöz ikinci çocuğuna bir aylık hamile.

2008 - 2010 yılları arasında evli olduğu Can Tanrıyar'dan boşandıktan sonra ikinci evliliğini Serkan Kodaloğlu ile yapan Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu'nu 4 Ağustos 2017 tarihinde kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu geçtiğimiz Mart ayında sürpriz bir kararla tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından Petek Dinçöz yeni bir aşka yelken açtı.


SEYHAN SOYLU, PETEK DİNÇÖZ'ÜN 1 AYLIK HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI


8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan 3,5 ay sonra işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanan Petek Dinçöz apar topar nikah masasına oturdu. İkilinin jet hızıyla evlenmesi ise herkesi şaşırttı. Çiftin neden apar topar evlilik kararı aldığını ise Sisi lakaplı Seyhan Soylu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlenen törenle Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştiren Petek Dinçöz ikinci çocuğuna hamile.

Jet evliliğin nedeni belli oldu! Petek Dinçöz ikinci bebeğine hamile

Petek Dinçöz'ün düğününe davetli olarak katılan Seyhan Soylu, ünlü şarkıcı ile ilgili müjdeli haberi moderatörü olduğu 'Al Sana Haber' programında açıkladı. İşte Seyhan Soylu'nun Petek Dinçöz hakkındaki o açıklaması...

 

“Petek Dinçöz ile Nida çocukluk arkadaşı. Aslında değil de… Petek çocukken Nida kocaman adam. Petek'in ilk genç kızlık aşkı Nida… Anlattığım olay da 25 – 30 sene öncesi… Nikah kıyafeti Fatih'ten alınmış 1000 TL’ lik bir gelinlik. Elindeki çiçeği bile şatafatlı bir çiçek değil. Petek Dinçöz istemiş olsa çok ünlü bir Belediye Başkanı o nikahı kıyabilirdi. Nida'nın da Petek'in de öyle bir çevresi var. Balayı olarak zannediyorum Pazar günü Amerika Miami'ye uçuyorlar. Bu kadar hızlı evlenmelerinin sebebi, Petek de dün akşam söyledi '3 tane çocuğumuz burada. Bir tane çocuğumuz orada' derken, Nida'nın da çocuklarını kastederek bunu söyledi. Şu var ki Petek Dinçöz 1 aylık hamile olduğundan dolayı bu nikahı hızlandırdılar. Allah da mutlu etsin… Nida'nın da çocukları, annesi, babası hepsi düğündeydi.”

 

























Jet evliliğin nedeni belli oldu! Petek Dinçöz ikinci bebeğine hamile ile ilgili etiketler Düğün petek dinçöz serkan kodaloğlu Nida Büyükbayraktar Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.