Jessica May kimdir? Maria ile Mustafa'nın yıldızı Jessica kaç yaşında?

Jessica May kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncusu Jessica May hakkında izleyenlerin meraklı araştırmaları sürüyor. Jessica May nereli, kaç yaşında sorularının yanıtıları ve Maria İle Mustafa'ya ait detaylar haberimizde...

Jessica May kimdir, kaç yaşında soruları ATV ekranlarında yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinin takipçileri tarafından araştoırılmaya başlandı. İşte detaylar...

JESSİCA MAY KİMDİR?


Türkiye’de yaşayan Brezilyalı oyuncu Jessica May, 5 Aralık 1993 tarihinde dünyaya geldi. 5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya’nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anneden ve çiftçi bir babadan dünyaya gelmiştir. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas’tır. Rogerio adında bir erkek kardeşi vardır. 15 yaşında çiftliğinden ayrılarak Sao Paulo şehrine yerleşmiş ve modellik yapmaya başlamıştır.

Jessica May kimdir, nereli?


OYUNCULUĞA ADIMI TÜRKİYE’DE ATTI

İlk oyunculuk kariyerine Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakterini canlandırarak başladı. 2019 yılında Dert Bende filmini çeken May, 2020 yılında ATV’de yayınlanacak Maria ve Mustafa dizisinde Maria karakterini canlandırdı. 30 Haziran 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

Jessica May kimdir? Maria ile Mustafa'nın yıldızı Jessica kaç yaşında? ile ilgili etiketler ATV Jessica May kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.