Jesse Sekidika'yı Konyaspor kaptı

Ara transferin hızlı takımı Konyaspor, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Jesse Sekidika'yı sezon sonuna kadar kiraladı. 24 yaşındaki Nijeryalı forvet için imza töreni düzenlendi. Sekidika, Yeşil-Beyazlılar'ın Ocak ayında imza attırdığı 12. futbolcu oldu.

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadroya kattığı Jesse Sekidika, Konyaspor'a kiralandı. 24 yaşındaki Nijeryalı kanat forveti, sezon sonuna kadar Yeşil-Beyazlı formayı giyecek.

Sekidika için bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Törende Jesse'ye kulüp menajeri Seçkin Özdil eşlik etti. Konyaspor'da 71 numaralı formayı giyecek olan Nijeryalı futbolcu, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Konyaspor'un büyüklüğünü, nasıl bir camia olduğunu biliyorum. Burada elimden geleni yapacağım. Her şey için teşekkür ederim. Kulübe geldiğim ilk andan itibaren çok güzel şeylerle karşılaştım. Çok güzel bir karşılama yaptılar, herkes çok samimiydi. Eşimi bile aradım, onunla konuştuk. Stadyuma geldiğimizde hayatım boyunca unutamayacağım bir hediye verdi Konyaspor Kulübü. Eşim de bu durumdan çok mutlu oldu. Bunların karşılığını elbet sezon boyunca sizlere ödeyeceğim. Umarım hep beraber mutlu oluruz."

Jesse Sekidika'yı Konyaspor kaptı

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 6 maçta sonradan oyuna giren Jesse Sekidika, G.Saray'ın Türk Telekom Stadyumu'ndaki 500. golünü atarak Sarı-Kırmızılı kulübün tarihine geçmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in beğendiği isimlerden olan Jesse, Henry Onyekuru transferi ve kadrodaki değişimin ardından ilk 11'de düzenli forma giyebileceği bir kulübe kiralanmak istiyordu.

Ara transferin hızlı takımı Konyaspor, birkaç Süper Lig ekibinden hızlı davranarak Nijeryalı ismi kaptı. İsmail Kartal yönetimindeki Konya ekibi 12 ismi kadrosuna katarken, bu 12 futbolcudan 3'ünü başka takımlara kiraladı. Yeşil-Beyazlılar'ın sembol isimlerinden Ömer Ali Şahiner ise 1 milyon euro bonservisle Medipol Başakşehir'e satılırken, tecrübeli stoper Uğur Demirok da Kayserispor'a imza atmıştı.

Jesse Sekidika'yı Konyaspor kaptı ile ilgili etiketler Konyaspor Galatasaray jesse sekidika
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.