Jennifer Lopez'in kızı Emme tarzıyla sosyal medyada alay konusu oldu

52 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hollywood'da düzenlenen yıldızlarla dolu sadece kadınlara özel "Day of Indulgence" partisine 13 yaşındaki yeşil saçlı kızı Emme ile birlikte katıldı. Ben Affleck ile yıllar sonra yeni bir aşka yelken açan Lopez, Los Angeles'taki bu özel partiye katılırken sosyal medyanın da diline düştü.

Jennifer Lopez, geçtiğimiz pazar günü yapımcı Jennifer Klein’in evindeki partiye katıldı. Yanında 13 yaşındaki kızı Emme de vardı. Başta ABD olmak üzere Türkiye ve 20 ülkede trend topic olan kızı, önceki güne damga vurdu.


Türkler, "Öyle atasözlerimiz var ki, nokta atışı gibi. Ancak 'anasına bak kızını al' atasözü, maalesef Lopez ve kızı Emme için geçerli değil. Burada sadece 'anasına bak yeter' daha doğru" yorumunu yaptı. On binlerce yorum yapılan Emme ise tepkilere cevap vermedi.

Jennifer Lopez'in kızı Emme tarzıyla sosyal medyada alay konusu oldu


Brentwood bölgesindeki evde düzenlenen lüks partide Olivia Rodrigo, Christina Hendricks ve Alexandra Daddario gibi ünlü isimler de katıldı.

 

Jennifer Lopez'in kızı Emme tarzıyla sosyal medyada alay konusu oldu ile ilgili etiketler Jennifer Lopez Hollywood
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.