Jennifer Lopez'den olay pozlar! ''Geceleri yatağa yatarken...''

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından verdiği mesajda takipçilerinin iyimser olmalarını ve şükretmeleri gerektiğini hatırlattı. Beyaz bir elbiseyle çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Lopez'in ışıl ışıl görüntüsü adeta ilham verdi.

Jennifer Lopez, 119 milyon takipçisine koronavirüs sebebiyle morallerini bozmamalarını ve başlarını hep dik tutmalarını tavsiye etti. Bu belirsiz zamanlarda düşünmek ve şükretmenin önemli olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, pozitif fotoğraflarıyla adeta takipçilerinin gününü aydınlattı.

Jennifer Lopez'den olay pozlar! ''Geceleri yatağa yatarken...''

50 yaşındaki şarkıcı, zıplarken çekilmiş fotoğraflarında beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı. Atlamalar sırasında dansçı fiziğini de bir kez daha gözler önüne seren Lopez’in pozları oldukça beğenildi.

Jennifer Lopez'den olay pozlar! ''Geceleri yatağa yatarken...'' - Resim : 2

''GECELERİ YATAĞA YATARKEN...''

Sevilen yıldız Instagram’dan yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:

Jennifer Lopez'den olay pozlar! ''Geceleri yatağa yatarken...'' - Resim : 3

"Bu zamanda düşmek, her şeyin yanlış gittiğini düşünmek, neye sahip olmadığımızı görmek ve cevaplarını bilmediğimiz soruları sormak çok kolay. Ben gözlerimi açar açmaz minnettar olduğum üç şeyi söylemeyi alışkanlık haline getirdim.

Geceleri ise yatağa yatarken o güne dair iyi olan üç şeyi yüksek sesle söylüyorum. Bunlar her şey olabilir. Söylediğim her şeyi gece değiştirmeye çalışıyorum, böylece aynı kalmıyorlar.

Poizitif kalın, güvende kalın. Sizi seviyorum, hepinizi özledim. Yakında tekrar birlikte olacağız."

Jennifer Lopez'den olay pozlar! ''Geceleri yatağa yatarken...'' ile ilgili etiketler Jennifer Lopez fotoğraf Sosyal Medya Instagram poz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.