Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrıldı!

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, 4 yıldır aşk yaşadığı nişanlısı Alez Rodriguez'den ayrıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle ertelenen düğünleri ve Rodriguez'in Lopez'i aldatması ayrılığın nedeni olarak gösterildi.

2017 yılında ilişkiye başlayan ve 2019 yılında nişanlanan ABD'li şarkıcı Jennifer Lopezve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez çifti ayrılık kararlarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

AYRILIK NEDENİ: İHANET

ABD merkezli TMZ'nin haberine göre, çiftin ayrılık kararı almasının altında iki neden yatıyor. Bunlarda biri çiftin koronavirüs salgınından dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalması biri de Rodriguez'in Southern Charm şov programının yıldızlarından Madiso LeCroy'la yasak aşk yaşadığı iddiası.

 Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrıldı!

ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin törenine de birlikte katılan çift, ilişkilerinde bir sorun olmadığını göstermişti. İkilinin ani kararı hayranlarını şoke etti.

302 MİLYON TL'YE EV ALMIŞLARDI

Öte yandan çift, geçtiğimiz sene Miami'de 40 milyon dolarlık yani 302 milyon TL değerinde lüks bir ev satın almıştı. Yollarını ayıran çiftin bu evi ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez ayrıldı! ile ilgili etiketler Jennifer Lopez İhanet Alex Rodriguez ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.