Jennifer Lopez Survivor detayı nedir? Acun Ilıcalı açıkladı!

Jennifer Lopez survivor detayı nedir sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ödül olarak verilen Survivor villası sonrası Survivor 2020 finalinde en çok tartışılan konu Jennifer Lopez survivor detayı. İşte merak edilenler...

Jennifer Lopez survivor detayı nedir sorusu merak ediliyor. İstanbul Galataport'taki Survivor 2020 finalinde Cemal Can ve Barış finalist oldu. Peki Jennifer Lopez Survivor detayı nedir? İşte merak edilenler...


JENNİFER LOPEZ SURVİVOR DETAYI NEDİR?

Survivor 2020'de Ünlüler ve Gönüllüler, 20 Nisan Pazartesi günü herkesin hayalini süsleyen muhteşem bir ödül için karşı karşıya geldi. Gönüllüler Takımı'nın kazandığı malikane ödülü günlerce konuşulmuş ve Hakan Hatipoğlu o malikanenin Jnnifer Lopez'in eşine ait olduğunu ifade etmişti. Ancak Acun Ilıcalı, malikanenin gerçek sahibini açıkladı.

Survivor'da ilk haftalardan bu yana büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Daha önce Hakan Hatipoğlu, malikanenin sahibinin ünlü şarkıcı Marc Anthony olduğunu söylemişti.

 

Jennifer Lopez Survivor detayı nedir? Acun Ilıcalı açıkladı! ile ilgili etiketler Survivor Jennifer Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.