Jennifer Lopez ile Ben Affleck dudak dudağa! 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar

17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı 48 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Ben Affleck ile yeniden aşk yaşamaya başlayan 52 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez'in Instagram paylaşımları magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni yaşını kutlayan Lopez, bikini fotoğraflarıyla fit halini gözler önüne sererken Affleck ile aşk yaşadığını da itiraf etmiş oldu.

3 ay önce nişanlısı Alex Rodriguez ile ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck ile yeniden barışan Jennifer Lopez, birlikte çıktıkları tekne tatilinden karelerini sosyal medyada paylaştı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck dudak dudağa! 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar

52. yaşını kutlayan iki çocuk annesi Lopez, bikinili haliyle yaşına rağmen yıllara meydan okuyan fit vücuduyla büyük beğeni topladı. Ben Affleck ile dudak dudağa da pozunu paylaştı. Çiftin öpüşme pozu 12 saatte 5,9 milyon beğeni aldı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck dudak dudağa! 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar - Resim : 2


Lopez, kendisinden 4 yaş küçük eski sevgilisi ve nişanlısı Ben Affleck ile yıllar sonra barıştı. İlişkilerini ilk başlarda gizli yaşayan çiftten Lopez, sosyal medya hesabından ilk paylaşımı yaparak aşkını ilan etti.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck dudak dudağa! 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar - Resim : 3


ÖPÜŞME POZUNA BEĞENİ YAĞDIM

Yeni yaşını arkadaşları ve sevgilisiyle teknede kutlayan Lopez, 166 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Albüm olarak peş peşe bikinili pozlarını yayınlayan şarkıcı, son paylaşımında da sevgilisiyle öpüşme pozuna yer verdi. Lopez ve Affleck'in pozları kısa sürede 5,8 milyon beğeni aldı.

 


Öte yandan Jennifer Lopez'in doğum gününde sevgilisi Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı ileri sürüldü. Ancak çift bununla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

 

Jennifer Lopez ile Ben Affleck dudak dudağa! 17 yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar ile ilgili etiketler Jennifer Lopez ben affleck
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.